SALE tot wel 30% korting


Kawai K-3 ATX E/P messing silent piano

Uitverkocht
Kawai K-3 ATX E/P messing silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai

Meer Informatie

Kawai K-3 ATX Silent Piano

Het speelgevoel genieten van een traditionele piano zonder anderen ermee te storen? De Kawai K-3 ATX silent piano maakt het mogelijk!

Hoogwaardige kwaliteit

Net als alle andere AnyTimeX modellen is de K-3 ATX uitgerust met een geluidsonderdrukking voor het akoestische gedeelte van het klavier en met een hoogwaardige digitaalpianotechniek. Door de hoofdtelefoonaansluiting kunt u op elk gewenst moment achter de piano gaan zitten, zonder dat u de buren eventueel tot last bent.

Controlepaneel K-3 ATX

Het controlepaneel van de Kawai K-3 ATX, dat de toegang tot nuttige functies mogelijk maakt, is onopvallend onder de speeltafel aangebracht. Door digitale functies heeft de piano nog meer mogelijkheden. Functies als transponeren, stemming, een metronoom, een song recorder en een keuze aan hoogwaardige klanken, waarmee u in de meest uiteenlopende stijlen kunt spelen.

Aansluitingen

De beide hoofdtelefoonaansluitingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor het gebruik op muziekscholen, terwijl de MIDI- en LINE OUT-aansluitingen een groot aantal andere gebruiksmogelijkheden bieden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 210,0 kg
Diepte 59,0 cm
Breedte 151,0 cm
Hoogte 122,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Kawai
Bevat silentsysteem ja
Inbouw silentsysteem mogelijk nee
Schoothoogte 65,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P002053