Kawai Novus NV-5 PE chroom digitale piano

De Kawai Novus NV5 is een unieke hybride piano die de akoestische en digitale wereld laat samensmelten. Deze Kawai piano heeft een echt mechaniek én een echte zangbodem en is voorzien van samples van hoge kwaliteit. 

Lees verder >
Uitverkocht
Kawai Novus NV-5 PE chroom digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
beleef
Kawai Novus NV-5 PE chroom digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

 

De Kawai Novus NV5 is een nieuwe hybride piano van topkwaliteit. Deze hybride piano van Kawai is de ultieme combinatie van akoestisch en digitaal. U heeft in alle onderdelen het gevoel dat u een akoestische piano bespeelt, maar dan met de voordelen van een digitaal instrument. De Kawai Novus NV5 beschikt over een écht pianomechaniek, waardoor u de beleving van een akoestische piano heeft. Verder heeft de piano hoogwaardige samples die worden weergegeven door een geluidssysteem van topklasse. De uitstraling van de Kawai Novus NV5 is klassiek met moderne componenten. De Kawai Novus NV5 wordt bediend door een touchscreen dat subtiel links naast het klavier is geplaatst.

Millennium III Hybride mechaniek

Het Millennium III mechaniek dat in deze hybride piano is gebouwd heeft Kawai zelf ontwikkeld. Het is een echt pianomechaniek dat gebruikt wordt in de beste piano's van Kawai. De Novus NV5 voelt dan ook precies aan als een akoestische piano. Andere digitale piano’s hebben vaak een klavier dat niet een natuurlijk gevoel geeft, hier is dat niet het geval. De Novus NV5 is voorzien van extra lange toetsen; dit zorgt voor een indrukwekkend dynamisch bereik.

Het mechaniek is dankzij het gebruik van componenten van carbon erg duurzaam, en speelt daardoor ook zeer regelmatig. Carbon is namelijk minder gevoelig voor veranderende omstandigheden. Kawai heeft het Millennium III-mechaniek licht aangepast, zodat het geschikt is voor digitaal gebruik. Zo zijn de hamerkoppen nu van ABS carbon in plaats van vilt. Via de hamer wordt het spel van de pianist overgebracht op optische sensoren. De optische sensoren vervangen de snaren en registreren elke nuance die de pianist aanbrengt in zijn muziek.

Ultieme beleving

Het mechaniek bestaat uit meer dan 6000 verschillende onderdelen die allemaal bijdragen aan het overbrengen van het gevoel van de pianist op de klank. Naast een echt mechaniek beschikt deze Novus NV-5 ook over een echt demper mechaniek. Dit zorgt voor een realistisch gevoel wanneer het demperpedaal wordt gebruikt. Het realistische speelgevoel van de Novus NV5 zorgt ervoor dat muziekstukken natuurgetrouw kunnen worden ingestudeerd.

Sample van topkwaliteit

Voor de klank van deze Kawai Novus NV5 wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige SK-EX sample. De SK-EX van Kawai is één van de beste concertvleugels ter wereld en staat dus garant voor een prachtige klank. Om de klank van deze vleugel met al zijn details op te nemen is er gebruik gemaakt van de nieuwste Resonanz Modelling Technologie. Dit zorgt ervoor dat het geluid van de Novus NV5 rijk en zeer realistisch is.

High-end speakersysteem

Het geluidssysteem van de NV5 is net als die van de Kawai Novus NV10 ontwikkeld door Onkyo. Onkyo is een producent van High-end audioproducten. Deze samenwerking tussen Kawai en Onkyo zorgt voor een speakersysteem dat prachtig helder is en het geluid erg natuurlijk weergeeft.

 
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), netsnoer, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises
Diepte 46,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
USB-audio ja
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging XL met 88 toetsen Sampling, SK-EX Rendering met 88 toetsen Multi-channel piano samp
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen ja
Soort display LCD kleur
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043683