Showroom weer geopend: plan nu een afspraak!

Beginners keyboard kopen

Beginnerskeyboard kopen

Goede beginnerskeyboards: wat is belangrijk?beginners keyboard kopen

Een keyboard bespelen is een geweldige hobby! Doordat bij een keyboard creativiteit vooropstaat blijft u voor altijd geïnspireerd door dit geweldige instrument. En niet alleen is het bespelen van een instrument hartstikke leuk, het is ook nog eens goed voor je! Uit een recent onderzoek bleek dat door het bespelen van het instrument verbindingen tussen de hersenhelften sterker worden.

Oostendorp Muziek is dé keyboardspecialist van Nederland. In onze showroom staan zéér veel beginnerskeyboards van de topmerken Yamaha en Roland speelklaar opgesteld. Wij kunnen u dus een perfect advies op maat aanbieden.

Belangrijke elementen waarop gelet moet worden bij het aanschaffen van een keyboard zijn natuurlijk o.a. de klank die het instrument voortbrengt, hoe goed de styles klinken, of het keyboard aanslaggevoelig is en hoeveel extra mogelijkheden het instrument kan bieden. Wij kunnen u bij het maken van deze afweging uiteraard helpen!


Een greep uit ons beginnersassortiment

Bekijk ons volledige assortiment...

Oostendorp Muziek is Yamaha Keyboardspecialist

Goede beginnerskeyboards zijn veelal keyboards van Yamaha en Roland. Oostendorp Muziek is premium dealer van deze twee merken. Ook hebben wij de Best Dealer Award van Yamaha Music Central Europe in ontvangst mogen nemen.

Een voordelige, complete beginnersset!

Oostendorp Muziek denkt met u mee: wij bieden bij diverse beginnerskeyboards voordeelbundels aan, zodat u tegen een scherpe prijs kunt genieten van alle accessoires, zoals een bankje, een hoofdtelefoon of een stofhoes. Op de productpagina van een instrument kunt u rechtsonder de voordeelbundels naar uw eigen hand zetten. Ideaal om uw eigen pakket samen te stellen!

Yamaha Tyros Selectie

Ook heeft Oostendorp Muziek diverse Tyros-occasions. Geniet van de vele functies en mogelijkheden die dit fantastische instrument biedt voor een nu wel zéér schappelijke prijs. We beschikken over o.a. de Tyros 1 t/m de Tyros 5 in ons assortiment, met natuurlijk ook de bijbehorende accessoires zoals de Yamaha LS-7 standaard of de TRS MS speakersets. Bij een Yamaha Tyros krijgt u ook ons Oostendorp Servicepakket, met daarbij extra MIDI-files, registraties, sounds en meer. Ook zeker een kijkje waard!

Voor actuele informatie over onze Tyros Selectie of andere occasions kunt u onze webshop raadplegen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via 038 - 376 2954 of [email protected]. Wij staan u graag te woord!

Geen producten gevonden voor deze selectie.