Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland Integra-7

Muziekcentrum Oostendorp Roland Integra-7
roland-integra7-synthesizer-module-a.jpg
roland-integra7-synthesizer-module-b.jpg
roland-integra7-synthesizer-module-c.jpg

Met de ontwikkeling van de SuperNATURAL klankbron en de Behavior Modeling technologie heeft Roland de grenzen tussen akoestische en elektronische instrumenten verbroken. De nieuwe Roland Integra-7 (16-kanaals module) geeft muzikanten een goudmijn van de laatste SuperNATURAL geluiden in een oogopslag.

Prachtig en uitgebreid

Het powerhouse rack geeft u de grootste hits collectie. Deze collectie bestaat uit Roland’s beste keyboards en V-drums modules plus een geconverteerde line up van de oude SRX library. Ook bezit deze geluidsmodule een nieuwe technologie (Motional Surround), een 17-delige sfeer engine. Met deze engine heeft u de controle over elke afstand, positie van elk deel in een 360 graden geluidsveld. Met deze module voor uw instrument haalt u meer dan 5000 klanken in huis die bovendien van ontzettend hoge kwaliteit zijn. Dit komt omdat niet alleen het geluid op een fantastische manier wordt weergegeven, maar ook doordat de respons perfect wordt gesimuleerd. 

Haal realisme in huis!

Vleugels klinken echt en natuurlijk. Voor de klanken zijn namelijk geen loops gebruikt, hierdoor sterft de klank realistisch weg én klinkt u instrument als een echte vleugel. Dit realisme is ook aanwezig bij de andere klanken van de module: gitaren, elektrische piano's, strijkers en blaasinstrumenten. Naast deze 'gewone' klanken krijgt u ook de beschikking over drums en verschillende effecten. Vanzelfsprekend zijn ook de klassieke synthesizerklanken aanwezig van onder andere de XV-5080 en de SRX-serie.

Met de geweldige kracht die de Integra-7 bezit, kunt u ongelooflijke realistische, gedetailleerde en meeslepende geluiden maken. Alles wat u wilt, kunt u bereiken met deze fantastische geluidsmodule. Deze module is dé ideale uitbreiding van uw instrument.

Productspecificaties
Merk
Roland
Gewicht
± 4,28 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 5,42 (kilogram)
Afmetingen
56,7 x 35,2 x 20,4 (cm)
Klanken
SRX-Series (12 titles), SuperNATURAL sounds (6 titles), HQ PCM Sound (1 title)
Tonen
SuperNATURAL Acoustic, SuperNATURAL Synth, SuperNATURAL Drum Kit, PCM Synth, PCM Drum Kit
Polyphonie
128 (kan variëren door de Sound Generator Load)
Display
Artikelcode
P003667
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 10 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 1.629,00
€ 1.555,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
1555.00SynthesizerOut of stockOostendorp Muziek