Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland BK-9

Muziekcentrum Oostendorp Roland BK-9

De Roland BK-9 is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland BK-9 keyboard

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland BK-9

Algemeen:

De Roland BK-9 is het nieuwste keyboard van Roland. Een keyboard met ruim 1600 klanken van topkwaliteit. Veel klanken zijn van Rolands befaamde SuperNATURAL kwaliteit. Een brede collectie van 540 begeleidingsstijlen geeft u de mogelijkheid om u in elke denkbare muziekstijl uit te leven.

Krachtige effecten

Het nieuwe MFX-systeem geeft u ongekende mogelijkheden om de klank van de Roland BK-9 aan te passen aan uw wensen. In dit keyboard zitten maar liefst 5 effectprocessoren om u in realtime de gewenste sound te geven!

Gebruikersgemak

De twee LCD-displays zorgen dat u altijd het overzicht behoud. Wat u ook aan het instellen bent u ziet altijd wat u nodig hebt. De intuïtieve bediening geeft u direct toegang tot de vele mogelijkheden van de BK-9.

Drawbars

De prachtige orgelklanken komen op dit keyboard prima tot hun recht. Met de Virtual Tonewheel klankbron hoort u de hammondsound die u zoekt. De fysieke drawbars maken het hammondgevoel compleet!

Sluit uw BK-9 aan op een IOS-apparaat

De BK-9 is communiceert gemakkelijk en draadloos met uw iPad of iPhone. Met gratis apps van Roland kunt u nog meer uit het keyboard halen op een zeer gebruiksvriendelijke wijze.

De BK-9, uw eigen opnamestudio

U kunt de Roland BK-9 gebruiken om uw eigen creaties gemakkelijk op te nemen. Een opnamefunctie waarop u 15 sporen kunt opnemen is geïntegreerd. Schrijf uw muziek weg in WAV-formaat op een USB-stick en brand uw muziek gelijk op een cd!

Ideaal voor op het podium

Met een XLR-microfoonaansluiting en een video-uitgang kunt u de BK-9 gebruiken als karaoke-instrument. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de teksten van uw songs te projecteren bij een optreden.

Handzaam en compact

De BK-9 neemt u gemakkelijk mee in een gemiddelde auto ondanks het klavier met 76 toetsen. Met een gewicht van 9,4 kilo neemt u de BK-9 gemakkelijk mee naar elk optreden.

4.7/51918
1469.00KeyboardDiscontinuedOostendorp Muziek