Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha Tyros 5 76 toetsen Keyboard Workstation

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha Tyros 5 76 toetsen Keyboard Workstation

De Yamaha Tyros 5 76 toetsen Keyboard Workstation is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha Tyros 5 76 keyboard

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha Tyros 5 76 toetsen Keyboard Workstation

Tyros 5 Arranger Workstation

Sinds de introductie van de eerste Tyros in 2003 is er heel wat veranderd in de wereld van de Arranger Workstations. De Tyros 5 mag dan ook als zeer indrukwekkend beschouwd worden. Deze vijfde generatie Tyros instrumenten bezit al het goede van de Tyros 4 en de PSR-S900. De prachtige styles en voices maken dit keyboard een echte 'must' voor u als keyboard speler. 

Tijdelijk gratis extra’s

Een unieke actie van Yamaha: de Tyros 5 “Entertainer Gold - Super Style Parade”! Als u een Tyros 5 aanschaft, kunt u genieten van deze zeer aantrekkelijke campagne. U ontvangt namelijk 1GB flashgeheugen helemaal gratis! Daarbovenop krijgt u van Yamaha maar liefst 2(!) gratis Expansion Packs, namelijk “Entertainer 2016” en “Euro Dance 2016”. Deze unieke Expansion Packs bieden maar liefst 140 nieuwe Styles, 80 nieuwe Voices, 22 nieuwe Multii Pads en 27 nieuwe registratiebanken. Profiteer nu van deze geweldige actie!

Het Oostendorp Servicepakket

Schaft u uw Tyros 5 aan bij Oostendorp, dan krijgt u altijd een zeer uitgebreid servicepakket, bestaande uit...

  • een luxe uitgevoerde op maat gemaakte stofhoes voor 61 toetsen of stofhoes voor 76 toetsen;
  • een exclusieve 8Gb USB-stick met onder andere honderden extra styles, MIDI-files en registraties;
  • uiteraard de deskundige Oostendorp Tyros-ondersteuning bij technische vragen;
  • de meer dan 4 uur! durende en zeer leerzame Tyros 5 Stap voor Stap dubbel-DVD ter waarde van € 59,90;

Het Tyros-team van Oostendorp Muziek heeft zelf de Nederlandse vertaling en nasynchronisatie van de Tyros 5 Stap voor Stap dubbel-DVD verzorgd en eerlijk gezegd: wij zijn apetrots op het eindresultaat!

Deze dubbel-DVD inspireert u gegarandeerd om nóg meer uit uw Tyros 5 te halen dan u ooit voor mogelijk hield.

Tyros 5 76 toetsen

Lang is het onderdeel van discussie geweest; het aantal toetsen van de Yamaha Tyros. De nieuwe Tyros5 komt nu niet alleen in deze traditionele 61 toetsen uitvoering, maar ook in een 76 toetsen variant. 

Nieuw! Authentieke Ensemble functie

De Ensemble Voice functie zorgt voor een authentieke klank van de strijk- en blaasinstrumenten die deze Arranger Workstation rijk is. Zo krijgen ook de monofone instrumenten een 'menselijke' klank mee. Zo klinkt een saxofoonkwartet ook echt als een kwartet, zelfs wanneer u met 10 vingers speelt. 

Nieuw! Organ World

Dankzij de perfecte nieuwe orgelsamples kunt u ook als organist schitteren met dit fantastische keyboard van Yamaha. De uitgebreide en realistische orgel functies en aanpasbare effecten zorgen ervoor dat u tijdens het spelen de klanken realtime kunt wijzigen. De Tyros 5-61 beschikt over Vintage-, Thuis-, Euro-, Concert- en Theaterorgel klanken. 

Vernieuwd! Super Articulation2, Mega Voices en Vocal Harmony

Het aantal Super Articulation en Super Articulation 2 klanken zijn flink toegenomen evenals de Mega Voices, Live!, Cool! en Sweet! klanken. Dat de Tyros altijd goed scoort met klankrealisme wordt in de Tyros 5 nog maar eens bevestigd. Alle klanken zijn tot in detail geprogrammeerd, waardoor u gebruik kunt maken van de meest uiteenlopende klanken. U speelt zonder moeite prachtige warme piano klanken, harmonische strijkers, galmende kerkorgels of scheurende gitaren. 

Nieuw! Audio Link Multi Pad

Met de Audio Link Multi Pad functie kunt u uw eigen audio files (sound effects, vocal phrases etc) direct linken met de Pads.

Voor meer informatie over de Tyros 5-76 verwijzen wij u graag naar de Tyros 5 website van Muziekcentrum Oostendorp www.ty-5.nl

 

productbanner flowkey yamaha

Youtube video’s

De opname kan afwijken van de werkelijke klank van de Yamaha Tyros 5 76 toetsen Keyboard Workstation.

4.7/51918
3964.00KeyboardDiscontinuedOostendorp Muziek