Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Medeli A800 keyboard (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Medeli A800 keyboard (tweedehands)

De Medeli A800 keyboard (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Medeli A800 keyboard

Lees meer over de Medeli A800 keyboard (tweedehands)

A800

De Medeli A800, een middenklasse keyboard met een functionaliteit en mogelijkheden onvergelijkbaar met instrumenten van andere merken. Medeli is er wederom in geslaagd om een totaalpakket te bieden aan vernieuwende klanken en styles. Een volledig ontwikkelde klankchip in de A800, samen met een extra krachtig luidsprekersysteem!

Aansluiting

De Medeli A800 heeft naast de traditionele MIDI aansluiting een USB/MIDI interface. Door de A800 rechtstreeks met een standaard kabel met een computer te verbinden wordt een extra MIDI interface overbodig en kan hij communiceren met MIDI sequencer programma’s. Een extra functie van de USB poort is de USB/Device functie. Een extern opslagapparaat (FAT16/32) met een maximale opslagcapaciteit van 32GB kan worden gebruikt om bijvoorbeeld song-, style- of registratiedata op te slaan.

Klankchip

Het hart van deze Medeli A800 bestaat uit een ontwikkelde klankchip met nog grotere dynamische capaciteit. Dit heeft tot resultaat dat de geluiden nog realistischer klinken. Er is keuze uit 583 klanken die, ook, in combinatie kunnen worden gespeeld. Bewerk de geluiden met de pitchbender en het modulatiewiel. Even geen in een ritmebegeleiding? Druk op de knop ‘Piano’ en je tovert de A800 om tot een portable stagepiano.

Begeleidingen

Vergeet zeker niet om eens met de Free solo functie te experimenteren. Begeleidingen met extra lagen Door het toevoegen van extra lagen in de begeleidingen van de A800 klinkt ieder liedje dynamischer dan ooit! Er zijn maar liefst 4 fill-in’s die een begeleidingsstijl steeds voller laten klinken. De intro’s en endings zijn nog completer en samen met de ‘fade’ knop klinkt iedere performance als op de cd! Uiteraard is er bij iedere stijl in het O.T.S geheugen de beste combinatie van klanken opgeslagen. Met de linkerhand zijn per akkoord 26 verschillende toevoegingen te spelen. Dit maakt een totaal van 312 verschillende harmonievariaties met de linkerhand.

Variatie

Meerstemmig spelen met de rechterhand is niet altijd even gemakkelijk. Vandaar dat er een aantal ‘harmonieën’ is in te stellen waarbij een gespeelde melodielijn, i.c.m. de automatische begeleiding, twee- of driestemmig gaat klinken. De DSP heeft 45 effecten die naar keuze kunnen worden toegepast. Van standaard chorus en reverb tot fuzz of radiogeluid, de meest verrassende variaties zijn mogelijk!

Performance assistent

Met de Performance Assistent wordt keyboard spelen nog leuker! Ben je niet echt een keyboardspeler maar vind je het wel erg leuk om te spelen, dan moet je deze functie proberen. In de gitaarmode wordt het klavier in verschillende zones verdeeld. De linker zone bepaald de akkoordharmonie, verschillende rechterhandzones laten je als een echte gitarist spelen.

4.7/51918
209.00KeyboardDiscontinuedOostendorp Muziek