Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Roland BK-5 (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Roland BK-5 (tweedehands)

De Roland BK-5 (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Roland BK-5

Andere producten van Roland

Lees meer over de Roland BK-5 (tweedehands)

Roland BK-5

Met de introductie van de Roland BK-5 verplaatst Roland andermaal de bakens op het vlak van automatische begeleidingsinstrumenten. De BK-5 herbergt nieuwe kwalitatieve klanken en geavanceerde functies, en is erg eenvoudig te bedienen. Het is het perfecte instrument voor de One-man band en voor hobbymuzikanten.

Hoogtechnologische Roland-klankgenerator

De BK-5 wordt aangedreven door een hoogtechnologische Roland-klankgenerator, met meer dan 1100 schitterende klanken en tientallen drum- en percussiekits. Dit instrument is 128-stemmig polyfoon en compatibel met een hele reeks klankformaten, zoals GM2, GS en XG Lite. Laad een Standard MIDI File in de BK-5 en hou je klaar voor een fantastisch klinkende band.

MP3, WAV via USB

De BK-5 kan niet alleen MIDI-bestanden afspelen met zijn interne klankgenerator, hij kan ook audiobestanden afspelen en manipuleren. Speel MP3- of WAV-bestanden af via USB en pas op de BK-5 zelf de toonaard en het tempo aan aan je eigen stembereik en speelstijl. Met de Center Cancel-functie kan je in bestaande songs de zang wegfilteren, zodat je een karaokeversie krijgt waar je dan zelf op kan meezingen.

Om de mogelijkheden van de BK-5 nog uit te breiden, is er een USB-poort voorzien waarop je standaard USB-opslagapparaten kunt aansluiten, zoals USB-sticks of autonome USB-harddisks, om bestanden op te slaan en/of te bewerken. Via die USB-poort kan je ook alles wat je speelt, als audiobestand (WAV, 44.1 kHz/16-bit lineair formaat) opnemen op een USB-opslagapparaat.

Extern scherm voor meer interactie

Op de video-uitgang van de BK-5 kan je een extern scherm aansluiten, zodat het publiek of de andere muzikanten op het podium de songtekst en het akkoordenschema van de song kunnen volgen. Maak van je show een multimediaal spektakel!

4.7/51918
649.00KeyboardDiscontinuedOostendorp Muziek