Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha P-105 B stagepiano (tweedehands)

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 17,90 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 12,67 (kilogram)
Afmetingen
132,6 x 29,5 x 16,3 (cm)
Uitvoering
black
Kleurcode
B
Aantal toetsen
88
Klavier
Gewogen Graded Hammer
Pedalen
1
Afsluitbaar
nee
Soort display
geen
Touchscreen
nee
Ingebouwde speakers
ja
Vermogen
2 x 7W
Toongenerator
Pure CF Sound Engine
Polyfonie
128
Aantal klanken
14
Klanken omschrijving
Grand Piano (2), E. Piano (4), Jazz Organ, Pipe Organ, Rock Organ, Vibraphone, Strings, Harpsichord,
Aantal stijlen
20
Stijlen omschrijving
10 Pianist Styles + 10 Drum Rhythms
Effecten
Reverb (4 types), Intelligent Acoustic Control (IAC), Damper Resonance
Artikelcode
P006835
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (7)
Strak design, mooie klank!
Ik ben zeer tevreden met hoe ik geholpen ben in de winkel en via de telefoon, en over de prijs en kwaliteit van deze digitale piano. De klank is prachtig en is vrijwel hetzelfde als die van een echte piano. Er zijn veel functies en tonen beschikbaar, en ook ritme begeleidingen. Het klavier is ook erg fijn en realistisch. Kortom, een goede piano met een mooie klank, geschikt voor beginners of gevorderden, en ook nog deze zeer lage prijs (overigens een van de goedkoopste onder alle webshops en dan ook nog zulke goede bediening in de mooie winkel.)
De Yamaha P 105 heb ik in de kerstvakantie aangeschaft bij Oostendorp. Toen net een nieuw model. Een adviseur/pianist bij Oostendorp nam uitgebreid de tijd om mij de verschillen tussen enkele piano’s van Yamaha te laten horen. Voor mij moest het een natuurgetrouw klinkende piano worden die makkelijk binnenshuis verplaatst kan worden. De P 105 klinkt en speelt fantastisch. Er zijn veel mogelijkheden die ik nog moet ontdekken. Service staat bij Oostendorp hoog in het vaandel, terwijl de prijzen echte internetprijzen zijn.
Wij zijn erg blij met deze stage piano. Hij neemt niet al teveel ruimte in en heeft een goed geluid. De opname functie is ook populair bij de elfjarige, die les heeft. Kortom, prima aanschaf voor beginner.
Wij hebben de P-105 nu een maand of 3 in huis. Daar wij geen van allen kunnen spelen en druk bezig zijn met het leren kunnen wij over de speelbaarheid natuurlijk niet al te veel zeggen, maar wij vinden het een heerlijk klavier. Het geluid is geweldig en klinkt als een echte piano voor ons gevoel. Voor de huiskamer is deze piano meer dan genoeg (en dat vinden zelfs de buren) hoewel ik me kan voorstellen dat zonder versterking voor een grotere ruimte het niet genoeg zal zijn. Al met al voor ons een heel fijn instrument dat ons nu al maanden plezier geeft.
Piano bevalt bijzonder goed, zeker een aanrader. Zeer vriendelijke medewerkers in de winkel en de service van de zaak is subliem te noemen, ik ben zeer tevreden.
Prima piano, ziet er netjes uit. De prijs/ kwaliteitverhouding is goed, de piano heeft een mooie klank. Het enige wat soms onhandig is, is dat je om iets in te stellen zeker in het begin de handleiding nodig hebt, omdat er geprobeerd is zo min mogelijk knoppen e.d. op de piano zelf te maken. Aan de andere kant maakt dit wel weer dat de piano nog mooier oogt. Kortom, een echte aanrader.
4.7/51918
455.00Digitale PianoIn stockOostendorp Muziek