Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha Tyros 5 76 keyboard (tweedehands)

- €250
* De korting van € 250,- korting is doorberekend in de getoonde prijs.

Let op: Er zijn vaak meerdere modellen beschikbaar. De getoonde prijs is een richtprijs en is afhankelijk van de fysieke staat van het keyboard. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom te Wezep!

De Yamaha Tyros 5 76 toetsen is het nieuwste keyboard in de Tyroslijn. Deze jong gebruikte occasion is nu wel erg voordelig!

Tyros 5 Arranger Workstation

Sinds de introductie van de eerste Tyros in 2003 is er heel wat veranderd in de wereld van de Arranger Workstations. De Tyros 5 mag dan ook als zeer indrukwekkend beschouwd worden. Deze vijfde generatie Tyros instrumenten bezit al het goede van de Tyros 4 en de PSR-S900. De prachtige styles en voices maken dit keyboard een echte 'must' voor u als keyboard speler. 

Nieuw! Authentieke Ensemble functie

De Ensemble Voice functie zorgt voor een authentieke klank van de strijk- en blaasinstrumenten die deze Arranger Workstation rijk is. Zo krijgen ook de monofone instrumenten een 'menselijke' klank mee. Zo klinkt een saxofoonkwartet ook echt als een kwartet, zelfs wanneer u met 10 vingers speelt. 

Nieuw! Organ World

Dankzij de perfecte nieuwe orgelsamples kunt u ook als organist schitteren met dit fantastische keyboard van Yamaha. De uitgebreide en realistische orgel functies en aanpasbare effecten zorgen ervoor dat u tijdens het spelen de klanken realtime kunt wijzigen. De Tyros 5-61 beschikt over Vintage-, Thuis-, Euro-, Concert- en Theaterorgel klanken. 

Vernieuwd! Super Articulation2, Mega Voices en Vocal Harmony

Het aantal Super Articulation en Super Articulation 2 klanken zijn flink toegenomen evenals de Mega Voices, Live!, Cool! en Sweet! klanken. Dat de Tyros altijd goed scoort met klankrealisme wordt in de Tyros 5 nog maar eens bevestigd. Alle klanken zijn tot in detail geprogrammeerd, waardoor u gebruik kunt maken van de meest uiteenlopende klanken. U speelt zonder moeite prachtige warme piano klanken, harmonische strijkers, galmende kerkorgels of scheurende gitaren. 

Nieuw! Audio Link Multi Pad

Met de Audio Link Multi Pad functie kunt u uw eigen audio files (sound effects, vocal phrases etc) direct linken met de Pads.

Voor meer informatie over de Tyros 5-76 verwijzen wij u graag naar de Tyros 5 website van Oostendorp www.ty-5.nl 

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 24,10 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 16,53 (kilogram)
Afmetingen
134,7 x 45,0 x 14,2 (cm)
Artikelcode
P039907
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
prachtig instrument zou die graag willen.
4.7/51918
2645.00KeyboardIn stockOostendorp Muziek