page-loader-icon

Korg MicroARRANGER

De Korg MicroARRANGER is het compacte keyboard dat uw ideeën snel omzet in songs. Deze Korg Microarranger heeft 61 aanslaggevoelige toetsen en een ingebouwd speakersysteem.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 350,00

Meer Informatie

Let op: Dit betreft een tweedehands model. De getoonde afbeelding is illustratief.

Korg Microarranger

De Korg MicroARRANGER is het compacte keyboard dat uw ideeën snel omzet in songs. Deze Korg Microarranger heeft 61 aanslaggevoelige toetsen en een ingebouwd speakersysteem. Verder heeft deze arranger 4 stereo effect proccesoren met 89 verschillende effecten. Een ideaal keyboard om uw gewilde nummers mee te spelen of te laten spelen, zowel thuis op het podium of in de studio. Plug de hoofdtelefoon in en jam in stilte verder. De Korg MicroARRANGER beschikt over de mogelijkheden!

Geweldig geluid

Met het totaal aantal van 304 styles kunt u al uw ideeën kwijt op de meest verschillende styles. Elke style bestaat ook nog eens uit een intro, een einde, fills en 4 variaties, allen zijn compleet aanpasbaar. De Styles passen zich automatisch aan aan uw akkoorden en tempo instellingen. Met de 660 presets en de 128 gebruikers programma’s biedt Korg u geweldige geluiden. Ook is er een optie om uw data op te slaan op een SD kaart of om uw styles te importeren of exporteren. Kortom: een lichtgewicht keyboard van 4,2 kilogram. Neem uw keyboard overal naartoe en trakteer luisteraars op een sterk staaltje muzikale creativiteit.

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 6,60 kg
Diepte 27,70 cm
Breedte 87,30 cm
Hoogte 9,10 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Korg
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P002349-002127