Oostendorp Betaalgemak

Wat is Oostendorp Betaalgemak?

Oostendorp Muziek biedt in samenwerking met Santander Oostendorp Betaalgemak aan. Dit bestaat uit termijnbetaling en Occasion Overbrugging. Voor de aanvraag van Oostendorp Betaalgemak vragen wij u vrijblijvend een formulier in te vullen, hierin wordt onder andere gevraagd naar uw inkomsten en kosten. Dit formulier kunt u hier invullen. Doorgaans krijgt u binnen drie werkdagen bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. Na deze goedkeuring moet de aanvraag worden ondertekend, het ondertekenen dient in de winkel te gebeuren. Hierna kunt u het product meenemen, zonder direct te betalen. U kunt natuurlijk ook een aanbetaling doen en de rest in termijnen betalen. Verder kunt u kosteloos eerder aflossen als u dat wilt. Oostendorp Betaalgemak is alleen beschikbaar wanneer u woonachtig bent in Nederland.

Occasion Overbrugging

Soms wilt u een nieuw instrument kopen, maar heeft u uw eigen instrument nog niet verkocht. In een dergelijk geval kunt u van Occasion Overbrugging gebruik maken. U kunt dan een termijnbetaling aanvragen voor de waarde van uw eigen instrument, het overbruggingsbedrag. Wanneer u uw instrument verkocht heeft kunt u dit bedrag in één keer kosteloos aflossen. Gebruik maken van Occasion Overbrugging is alleen mogelijk wanneer u minimaal € 999,- besteedt. Occasion Overbrugging behoort ook tot Oostendorp Betaalgemak.

Meenemen naar de winkel

Voor een Oostendorp Betaalgemak aanvraag is het noodzakelijk dat u een geldig identiteitsbewijs en een bankpas meeneemt. Verder hebben wij uw twee meest recente loonstroken én uw twee meest recente bankrekeningafschriften nodig. Bent u getrouwd of woont u samen, dan hebben we tevens een legitimatiebewijs van uw partner nodig en is het bovendien noodzakelijk dat uw partner de overeenkomst ook ondertekent. De overeenkomst dient in de winkel te worden ondertekend.

Van alle gevraagde stukken maken wij een kopie om de aanvraag compleet te maken. Dit doen we volgens de richtlijnen van de privacywetgeving. Daarnaast willen wij u er ook op attenderen dat geld lenen geld kost, en dat het het wordt geregistreerd in het BKR wanneer u besluit gebruik te maken van Oostendorp Betaalgemak.

Eenmalige administratiekosten

De kosten voor het aanvragen van een Oostendorp Betaalgemak-overeenkomst bedragen € 69,95.

U kunt ervoor kiezen om de administratiekosten bij levering van de goederen contant of met pin af te rekenen, of om bij de aanvraag van de Oostendorp Betaalgemakregeling het aanschafbedrag te verhogen met de administratiekosten.

Vraag hier uw financiering aan.

Uitzonderingen

In sommige gevallen wordt een aanvraag standaard afgewezen. In de volgende gevallen heeft het daarom geen zin om een aanvraag voor termijnbetaling te doen.

 • Als het aankoopbedrag onder de € 1000,- is;
 • Als u verwikkeld bent in een echtscheiding;
 • Als u in proeftijd van een nieuwe baan zit;
 • Als u een nul-urencontract heeft;
 • Als u een verblijfsvergunning heeft van het type III of IV;
 • Als u ouder bent dan 73 jaar;
 • Als uw enige inkomen studiefinanciering is;
 • Als u niet woonachtig bent in Nederland.

Aanvraag met uitkering

Uitkeringen waarmee een meestal aanvraag wél goedgekeurd kan worden:

 • WAO
 • AOW
 • Pensioenuitkering

Niet geschikte uitkeringen:

 • WW
 • Bijstandsuitkering

Disclaimer

Een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. Oostendorp Muziek B.V. treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Santander en Oostendorp Muziek B.V. geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en uw persoonlijke situatie.