page-loader-icon

Korg Krome 73 synthesizer

Speel elke muziekstijl die u wilt, met de Korg Krome 73 is het mogelijk. Deze synthesizer van Korg biedt u de kwaliteit die eerst alleen te vinden was in de Korg Kronos.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 899,00

Meer Informatie

KORG Krome 73 B tweedehands

Speel elke muziekstijl die u wilt, met de Korg Krome 73 is het mogelijk. Deze synthesizer van Korg biedt u de kwaliteit die eerst alleen te vinden was in de Korg Kronos.

Bedieningsgemak door touchscreen

Het display is zeer groot, maar liefst 7 inch en heeft een Touchscreen. Dit maakt dat u gemakkelijk toegang hebt tot de vele mogelijkheden die de Krome biedt.

Een wereld van klanken en effecten

Met de Korg Krome hebt u 640 programma’s en 288 geluidscombinaties tot uw beschikking. Aan effecten ontbreekt het evenmin: met 5 inserts, 2 master effects en 1 Total FX effect, kunt u de klank volledig naar uw eigen hand zetten.

Luxe en degelijke behuizing

Het paneel van de Krome 73 is van aluminium en geeft een zeer luxe uitstraling, zo is het instrument luxe van buiten en van binnen.

Extra mogelijkheden

Met de USB connectie, kunt u uw data overbrengen naar uw pc om het daar verder te bewerken of af te spelen. Ook is er de optie om een SD kaart toe toe voegen, zo kunt u makkelijk uw data opslaan en snel overbrengen naar externe apparaten. Met de Krome Editor kunt u uw geluiden aanpassen op uw computer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 8,20 kg
Diepte 31,30 cm
Breedte 119,10 cm
Hoogte 9,30 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Korg
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 73
Klavier Half gewogen
Soort display LCD Kleur
Touchscreen ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), sustainpedaal, footswitch, controlpedaal, MIDI IN/OUT (5-pin DI
Artikelcode P002325-001261