page-loader-icon

Korg PA700 keyboard

Het design van de compacte Pa 700 van Korg is slank en professioneel. Het compacte uiterlijk kun je overigens niet terug vinden in het geluid dat de Pa700 voortbrengt. De 2x25 Watt speakers zorgen voor een rijk geluid en optimale ervaring tijdens het spelen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 995,00

Meer Informatie

Tweedehands Korg Pa700: geluidskwaliteit als nooit tevoren

De geavanceerde EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) sound engine van de Pa-700 is werkelijk fantastisch. Deze engine bevat een collectie van maar liefst 1700 sounds met onder andere orchestrale instrumenten, akoestische instrumenten en hele bands in alle stijlen. Ook heeft de Korg Pa 700 een digitaal drawbar orgel met alle effecten die je maar kunt wensen. Daarnaast is er nog 256 MB geheugen vrij om zelf te vullen met eigengemaakte sounds!

Uitgebreide mogelijkheden

Nieuw in dit instrument is de KAOSS FX functie waarmee je creatief en interactief kunt mixen door via het touchscreen real-time in zowel styles als standaard midi files parameters aan te passen. Meezingen met jouw performance wordt extra leuk door de krachtige vocal effectenbron van TC Helicon waarmee je door middel van functies als galm, delay en equalizers extra dimensies kunt toevoegen. Ook beschikt de PA700 over een video output, waarmee bijvoorbeeld lyricvideo's geprojecteerd kunnen worden naar een groter beeldscherm. Verdere mogelijkheden zijn groots door de vele aansluitopties zoals audio in- en outputs, MIDI-, en USB-aansluitingen.

Effecten van studio-kwaliteit

Korg staat bekend om de hoge kwaliteit van de effecten op haar keyboards. Deze effecten kun je niet alleen toepassen op alles wat je op het keyboard speelt, maar kan je ook een microfoon koppelen aan de Pa700 en je stem via het keyboard bewerken. Ook kun je een gitaar aan de Korg Pa 700 verbinden en pedaal-, en studio-effecten toevoegen aan je gitaargeluid.

Klein maar krachtig

Het design van de compacte Pa 700 van Korg is slank en professioneel. Het compacte uiterlijk kun je overigens niet terug vinden in het geluid dat de Pa700 voortbrengt. De 2x25 Watt speakers zorgen voor een rijk geluid en optimale ervaring tijdens het spelen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 14,50 kg
Diepte 37,80 cm
Breedte 103,00 cm
Hoogte 13,20 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Korg
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display TFT Kleur
Touchscreen ja
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 25W
Toongenerator Enhanced Definition Synthesis-eXpanded (EDS-X)
Polyfonie 128,00
Aantal klanken 1.700,00
Effecten 148 effecttypes
Opnamefunctie nee
USB-audio nee
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line in (L/R), Mic in (6.5 mm jack), Line out (L/R), MIDI I/O, USB
Opslag Intern, USB, SD
Artikelcode P043037-000264