7,5% Extra Cyberkorting! Automatisch toegepast in de winkelwagen

Bechstein piano

Bechstein piano

Bechstein is een van de oudere pianomerken, het merk is namelijk al opgericht in 1853 door Carl Bechstein. Vandaar dat het merk Bechstein ook wel C.Bechstein wordt genoemd. Bechstein produceert hoog-segment akoestische piano’s. Het bedrijf Bechstein maakt ook piano’s onder de naam W.Hoffmann en Zimmermann. Deze twee merken zijn meer op het midden- en laag-segment gericht. Bij Oostendorp Muziek is vaak een wisselend aanbod aan tweedehands Bechstein piano’s te vinden!

Bechstein akoestische piano series

Op dit moment heeft Bechstein drie verschillende akoestische piano series: C.Bechstein Concert, C.Bechstein Residence en C.Bechstein Academy. Hieronder vindt u informatie over de verschillende series en worden de verschillen toegelicht.

Bechstein Concert piano

De Concert serie is de premiumlijn van het merk, op dit moment bestaande uit 5 vleugels en de Concert 8 piano. Deze piano wordt volledig handgemaakt in Duitsland en het hele bouwproces van dit instrument duurt ruim 15 maanden! De Bechstein Concert piano's zijn door de lange productietijd erg zeldzaam en hebben een lichtere toetsaanslag dan andere pianomerken.

Bechstein Residence

De Residence serie zit tussen de Concert en Academy lijn in. De 5 Residence piano's zijn: Elegance 124, Classic 124, Contur 118, Classic 118 en Millenium 116 K. Deze vijf piano's zijn een stapje onder de Concert 8, maar ook deze instrumenten kosten minstens negen maanden om te bouwen.

Bechstein Academy

De Academy-serie is van hoge kwaliteit en zeer geschikt om thuis op te spelen. Net als de andere twee series worden deze piano's handgemaakt in Duitsland. De Academy-piano's hebben over het algemeen een rustiger en soepeler geluid dan de concertinstrumenten, wat de piano's gastvrijer maakt.

Bechstein bij Oostendorp Muziek 

Wilt u meer weten over Bechstein piano’s en andere piano merken? Wij hebben in onze winkel een wisselend aanbod aan tweedehands Bechstein piano's. U kunt via onderstaande button een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Plan hier een gratis afspraak

 Gerelateerde teksten:

W.Hoffmann piano

Zimmermann piano

Steinberg piano

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg