Oostendorp Digital Classic piano


Digital Classic

Digital Classic piano

De Digital Classic is voor u ontwikkeld om u de voordelen van een digitale piano en het stijlvolle uiterlijk van een echte piano te kunnen bieden. In een eigen productieproces worden digitale piano’s in de kast van een echte piano gebouwd en hierdoor is er geen verschil te zien tussen een akoestische piano en een Digital Classic.

Bekijk Digital Classic

De klank van een Digital Classic

Digital Classic piano's hebben naast een prachtig uiterlijk ook een voortreffelijke klank. We maken gebruik van de beste samples van Yamaha piano's en de speakers worden in de pianokast geassembleerd. Dit geeft de digitale piano een heel natuurlijke klank. De pianokast is dus niet alleen mooi om te zien, maar fungeert ook als klankkast.

Aantrekkelijk geprijsd

De productie van de Digital Classic is geheel in eigen handen. Zo kunnen we u deze digitale piano's voor een heel aantrekkelijke prijs aanbieden. De Digital Classic piano's zijn leverbaar in zwart hoogglans en wit hoogglans en andere kleuren op aanvraag (o.b.v. de beschikbaarheid). De pianokast is bij de digitale piano's allemaal gelijk. De termen Basic, Elite en Deluxe worden gebruikt om aan te geven welke techniek in de piano's wordt gebouwd.

Digital Classic Grand

Digital Classic digitale vleugels

Naast digitale piano's assembleren wij ook digitale vleugels in onze eigen werkplaats. Deze digitale vleugels zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: Baby Grand, Mini Grand, Semi Grand en Grand. Deze benamingen staan voor de verschillende vleugelkasten die we gebruiken. Benamingen voor deze techniek zijn hetzelfde als bij de piano's, namelijk: Basic, Elite en Deluxe. De Baby Grand is leverbaar in Basic, de Mini Grand in Deluxe of Elite. De Semi Grand alleen in Elite en de Grand in Deluxe en Elite. Alle digitale vleugels zijn verkrijgbaar in zwart hoogglans en wit hoogglans. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen bespreekbaar te maken en de vleugel naar uw keuze samen te stellen.

Specificaties van de verschillende modellen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Digital Classic ontwikkeld, zodat u altijd een model kunt vinden dat bij u past. Laat u in onze winkel informeren over de verschillen tussen alle modellen. We geven graag een demonstratie en uiteraard mag u het instrument ook zelf bespelen.

Digital Classic huren

Al onze Digital Classic piano’s zijn te huur voor een half jaar. Omdat wij deze piano’s zelf fabriceren, kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Deze huurmogelijkheid is ideaal wanneer u begint met pianospelen of wanneer u overweegt een Digital Classic aan te schaffen en u het instrument eerst uitgebreid wilt proberen. Huren is extra voordelig wanneer u besluit het instrument te kopen. U krijgt namelijk de huur als korting op de aanschafprijs. Voor meer informatie over het huren van instrumenten verwijzen wij u graag naar onze verhuurpagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg