page-loader-icon

Neo Instruments Ventilator II

Dit is de opvolger van de zeer succesvolle Neo Instruments Ventilator. Het bezit oneindig veel mogelijkheden om nog meer dimensies aan uw spel te geven. Producent Neo Instruments begon in 2007 met het produceren van de voorganger van deze ventilator en het werd meteen een succes. Net zoals de eerdere ventilator die Neo op de markt bracht is deze ook een natuurgetrouwe reproductie van het Leslie 122 rotary effect.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 449,00
€ 399,00
beleef
Neo Instruments Ventilator II
Bekijk de video

Meer Informatie

Neo Instruments Ventilator 2

De nieuwe Neo Instruments Ventilator II is dan eindelijk daar. Dit is de opvolger van de zeer succesvolle Neo Instruments Ventilator. Het bezit oneindig veel mogelijkheden om nog meer dimensies aan uw spel te geven. Producent Neo Instruments begon in 2007 met het produceren van de voorganger van deze ventilator en het werd meteen een succes. Net zoals de eerdere ventilator die Neo op de markt bracht is deze ook een natuurgetrouwe reproductie van het Leslie 122 rotary effect. Waar een echte Leslie het prachtige geluid produceert door middel van het geluid door twee roterende trommels heen te sturen, wordt dat hier anders gedaan. Bij de Ventilator II gaat het geluid door een virtuele trommel waarvan u de snelheid, balans en meer aan kunt passen. Dit resulteert in een Leslie-simulatie van ongekend hoge kwaliteit.

Veel mogelijkheden

De Ventilator II heeft veel mogelijkheden zoals:

  • Onafhankelijke emulaties van de bass en treble rotors
  • 800Hz crossover
  • Aanpasbare rotary snelheid en acceleratie
  • Variable plaatsing van virtuele microfoons
  • Aansluiting voor footswitch, half-moon switch of een expressie-pedaal

De Ventilator II is geschikt voor zowel toetsinstrumenten als gitaren. De vormgeving van de Neo Ventilato II is robuust en oerdegelijk.

Wilt u meer weten over dit product neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Wezep. Onze specialisten helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Neo Instruments
Garantie 3 jaar
Hoogte 5,70 cm
Breedte 16,00 cm
Diepte 14,00 cm
Artikelcode P040476