Oostendorp Muziek bestaat 40 jaar!Ontvang 10% éxtra kassakorting op alle producten* met code '40JAAR'.Lees de voorwaarden...

Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

10% korting op alle producten vanwege ons 40-jarig bestaan

vrijdag 01 december 2017 00:00

nieuwsbericht 40j

Oostendorp Muziek bestaat 40 jaar en dat vieren we natuurlijk graag samen met u!

Allereerst bent u van harte welkom om mee te feesten tijdens ons extra speciale eindejaarsconcert op 22 december aanstaande.
Bovendien profiteert u dit jaar de hele maand december van 10% korting op al onze producten*. Van accessoires tot akoestische piano's en van synthesizers tot orgels. Niet alleen om u te bedanken voor uw vertrouwen door de jaren heen, maar ook om onze missie ‘iedereen het plezier van muziek laten beleven’ een extra stimulans te geven. Want passie voor muziek, daar draait het om.

Gebruik de kortingscode 40JAAR in onze webshop voor 10% extra korting op de online prijs of kom naar de winkel en profiteer van zeer scherpe aanbiedingen. Wij wensen u veel muzikaal shop-plezier!

Hoe het werkt - belangrijk om te lezen

Webshop: 

U ontvangt 10% extra korting op de online prijzen. Tijdens het bestelproces kunt u de kortingscode invoeren, nadat u uw gegevens heeft geregistreerd. De korting gaat dus nog af van de prijs die online bij het product getoond wordt.

U ziet bijvoorbeeld op de productpagina van een Kawai MP11 een prijs van € 2.460,- voor € 2.299,-. U krijgt tijdens het afrekenen in de webshop 10% korting op deze prijs, als u de code 40JAAR invult, waardoor u uiteindelijk € 2.069,10 betaalt. De kortingscode kan o.a. niet gecombineerd worden met onze voordeelbundels. U kunt daarbij zelf uitrekenen wat voordeliger is: 2 voordeelbundels bestellen of 10% korting ontvangen.

kortingscode2

ingevoerd2

Winkel: 

U ontvangt 10% extra korting op de online prijzen. De korting wordt verrekend bij het opmaken van de order in ons systeem.

*Actievoorwaarden:

Deze kortingsactie is niet te combineren met: 

  • andere acties,
  • kortingen,
  • reeds uitgebrachte offertes op maat,
  • lopende (back)orders,
  • voordeelbundels,
  • accessoirepakketten (bijvoorbeeld die van piano’s en vleugels),
  • huur-koopconstructies,
  • inruil
  • en servicepakketten (bijvoorbeeld die van Yamaha Tyros en Genos).

 

Ga direct naar:

De actieperiode loopt van 01-12-2017 t/m 31-12-2017. Oostendorp Muziek behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden binnen deze periode te wijzigen.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918