Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Beleef Muziek Workshop met Menno Beijer

woensdag 12 april 2017 11:35

Beleef Muziek Workshop

Nieuwe data gepland voor de Beleef Muziek Workshops met Menno Beijer! Doet u mee?

Op dinsdag 25 april is er weer een sessie van de Beleef Muziek Workshop. De Improvisatie Workshops “Beleef Muziek” worden geleid door Menno Beijer van Art of Music!

Hoe ziet de workshop er uit?
Een workshop bestaat uit één avond. De duur is ca 140 minuten en wordt gegeven in de showroom van Oostendorp Muziek. Per avond gaan we aan de slag met 1 groep van maximaal 8 personen. Dit om het exclusief te houden en een ieder muzikale ruimte en persoonlijke aandacht te geven. Er worden meerdere avonden georganiseerd en bij de samenstelling van de groepjes wordt rekening gehouden met speelniveau en aandachtsgebieden.

Tarieven
De kosten van een workshop bedragen € 99,- per persoon. In ruil daarvoor krijgt u een waardevolle schat aan speeltips mee en gaat er voor u als toetsenist een nieuwe wereld open, waarmee u nog meer plezier en muzikale vrijheid beleeft. Bovendien krijgt u als deelnemer van de workshop een exclusieve code mee om oefenstof, voorbeelden en tips op een afgeschermd Youtube kanaal te kunnen bekijken en gebruiken. Zo kunt u ook na de avond nog doorgaan met het ontwikkelen van uw eigen muziekbeleving.

Tickets bestellen 
Mocht u niet kunnen op deze datum, maar wel willen deelnemen aan de workshop? Meld u dan aan via onderstaand contactformulier. U krijgt dan automatisch een bericht wanneer er nieuwe data zijn gepland. Hierbij zullen wij rekening houden met de door u ingevulde voorkeursdagen.

Aanmelding voor een later moment
Vul dit formulier in om u aan te melden om op de hoogte te blijven van nieuwe data voor de workshop. Definitieve opgave voor de workshop(s) verloopt via de website Eventbrite. U krijgt een e-mail van ons zodra er nieuwe workshopavonden beschikbaar zijn. In deze mail wordt ook uitgelegd hoe u uw aanmelding definitief kunt maken. 

Laat u inspireren en Beleef Muziek!

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918