Oostendorp Muziek bestaat 40 jaar!Ontvang 10% éxtra kassakorting op alle producten* met code '40JAAR'.Lees de voorwaarden...

Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Cadeautips Sinterklaas en 10% korting op alle Amadeus en Entrada accessoires

zaterdag 18 november 2017 11:37

Sinterklaas is in het land! Het heerlijk avondje is in aantocht, vol cadeautjes, lekker eten en muziek. Allemaal gaan we op zoek naar presentjes voor familie en vrienden. Soms krijgt u een verlanglijstje mee, maar soms ook niet. Om de zoektocht naar hét muzikale cadeau wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal Sinterklaastips opgesteld. Zo kunt u lekker snel en moeiteloos winkelen in onze showroom of webshop.

Nu 10% korting op alle Entrada en Amadeus accessoires!

Sinterklaas deelt uit! U ontvangt namelijk 10% korting* op alle Entrada en Amadeus accessoires! Bestel accessoires gemakkelijk met korting in de webshop met onderstaande kortingscode. Komt u naar onze showroom in Wezep? Download dan de voucher en neem deze mee!

Kortingscode sint2017 1

Kortingscode: sint2017

* Niet in combinatie met voordeelbundels en andere acties. Deze actie is geldig t/m 5 december 2017.

 Ook in onze winkel! Klik, print en neem deze voucher mee.

Levertijd Sinterklaascadeaus

Om ervoor te zorgen dat Sinterklaas ruim op tijd de cadeaus bij u thuis aflevert, raden wij u aan om uw bestelling op tijd te plaatsen. Wij wensen u veel Sinterklaasvoorpret en alvast een fijne pakjesavond.

SINTERTIPS - Digitale instrumenten

Een digitale piano of keyboard is een prachtig cadeau! Geen onderhoud, de mogelijkheid om altijd te spelen d.v.m. hoofdtelefoon, maken dit instrument populair onder zowel beginnende als gevorderde toetsenisten.

SINTERTIP - schoencadeaus en accessoires -- 10% KORTING op alle onderstaande producten (kortingscode: sint2017)

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918