Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Eindejaarsconcert 40 jaar Oostendorp Muziek

zaterdag 11 november 2017 16:17

Oostendorp Muziek bestaat dit jaar 40 jaar en dit willen wij graag samen met u vieren!

EVENTBRITE BANNER GENOS

Martin Harris

Op vrijdagavond 22 december zal de geestelijk vader van de Yamaha Tyros-lijn én de Genos Martin Harris naar Nederland afreizen voor het Oostendorp Muziek Eindejaarsconcert 2017! Deze Engelsman heeft één keer eerder in Nederland gespeeld (ook bij Oostendorp!), dit was tijdens de lancering van de Tyros 4 Special Edition in 2012 bij het tienjarig jubileum van de Tyros-serie. Hoeveel dichter bij de bron van deze legendarische en ongeëvenaarde keyboard-workstations wilt u nog komen? Wij nodigen u van harte uit voor dit concert van “Mister Genos” (en Mister Tyros) himself… Martin Harris!

LET OP: LOCATIE IS GEWIJZIGD!

Dit muziekspektakel zal plaatsvinden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep, tegenover onze winkel. Dus niet bij het Lumen hotel in Zwolle, zoals eerder werd aangegeven. Wij zien uit naar uw komst!

LOCATIEGEGEVENS:
Partycentrum Coelenhage
Zuiderzeestraatweg 486
8091 CS Wezep

Gratis tickets bestellen

Klik voor gratis tickets en meer meer informatie over dit evenement op onderstaande afbeelding:

Banners homepagina nieuwe stijl. 1

Reeds bestelde tickets

Heeft u al tickets besteld waarop de locatie van Lumen vermeld staat bij “Type” dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. De bestelde tickets zijn ook geldig voor het inchecken bij Coelenhage. U kunt dus gewoon uw huidige ticket gebruiken als toegangskaart! Onze excuses voor de verwarring.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918