Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Nieuwe instrumenten van Korg: keyboards, synthesizers en digitale piano's!

zaterdag 02 september 2017 15:40

Korg laat deze maand het hart van de toetsenist sneller kloppen door de lancering van een heel aantal nieuwe producten! Naast de Korg GS73 en GS88, twee stage piano’s uit de Korg Grand Stage serie die in juli dit jaar op de markt kwamen, verrast Korg ons met nog meer nieuwtjes. 

Nieuw: Korg PA700, Korg PA1000, Korg PA1000 Oriental keyboards

Op keyboardgebied maakten we kennis met een drietal nieuwe performance arranger keyboards, namelijk de Korg PA 700, de PA 1000 en de PA 700 Oriental. Deze premium arranger keyboards van Korg staan bekend als instrumenten met de beste geluidskwaliteit in combinatie met heel veel features en dat allemaal uitgevoerd in een stoer en gebruiksvriendelijk design. Wat opvalt aan deze opvolgers van respectievelijk de PA600, de PA900 en de PA600 Oriental is dat deze zijn uitgevoerd met een nieuwe functie, namelijk KAOSS FX. Met deze KAOSS FX functie kun je creatief en interactief mixen door via het touchscreen real-time in zowel styles als standaard midi files parameters aan te passen. Meezingen met jouw performance wordt extra leuk door de krachtige vocal effectenbron van TC Helicon waarmee je door middel van functies als galm, delay en equalizers extra dimensies kunt toevoegen.

Pa1000

Nieuw: Korg Kross 2 61, Korg Kross 2 88 synthesizers

Ook voor de synthesizerspelers heeft Korg nieuwe producten op de markt gebracht. De Kross 2, in een versie met 61 en met 88 toetsen, met heel veel sounds en mogelijkheden! Deze Korg Kross 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de bekende Korg Kross synthesizer. Deze compacte synthesizer overtreft zijn voorganger op vrijwel alle gebieden. De KROSS 2 is nóg lichter, gaat langer mee op batterijen, heeft een groter geheugen en meer sounds en effecten en een verhoogd gebruiksgemak. Ook is deze nieuwe synthesizer uitgerust met een nieuwe en unieke sampling functie. Al met al is de KROSS-2 een enorme bron van mogelijkheden die je met jouw creativiteit op elke manier kan inzetten.

KORG KROSS 2-61

Nieuw: Korg C1 Air BL, Korg C1 Air BR, Korg C1 Air WH digitale piano's

Na de in juli dit jaar gelanceerde Korg B1 en Korg G1 digitale piano’s, is er nu ook een Korg C1 digitale piano. Naast bijzonder goede pianoklanken heeft de Korg C1 Air 30 extra geluiden, zoals orgelklanken, e-piano’s en strijkers aan boord. Deze nieuwe digitale piano combineert een uniek design met een geweldige klank, een topklavier en een tal van inspirerende functies die uw creativiteit zullen stimuleren. Deze Korg C1 Air digitale piano wordt leverbaar in de volgende drie varianten: Korg C1 Air Black (zwart mat)Korg C1 Air Brown (bruin mat) en Korg C1 Air White (wit mat).

KORG C1 AIR

Bekijk hieronder alle nieuwe producten van Korg:

Korg Grandstage stage piano's

Korg performance arranger (PA) keyboards

Korg Kross 2 synthesizers

Korg C1 Air digitale piano's

Prijzen en levertijden

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de prijzen en levertijden van bovenstaande producten. Wilt u graag vrijblijvend een bericht ontvangen als deze nieuwe producten bij ons op voorraad zijn? Mail dan het typenummer naar klantenservice@oostendorp-muziek.nl en wij houden u op de hoogte!

Beleef de producten hieronder:

">
">
">
">
">
&t=1s">&t

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918