Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Muzikale Kerstcadeaus 2016

vrijdag 09 december 2016 00:00

De gezellige decembermaand is in volle gang en Kerst is in aantocht. Een maand vol cadeautjes, lekker eten en muziek. Allemaal gaan we op zoek naar presentjes voor familie en vrienden. Soms krijgt u een verlanglijstje mee, maar soms ook niet. Om de zoektocht naar hét muzikale cadeau wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal cadeautips opgesteld. Zo kunt u lekker snel en moeiteloos winkelen in onze showroom of webshop.

10% korting op alle accessoires!

Muziekcentrum Oostendorp deelt uit! Het wordt nu nóg voordeliger om bij ons te shoppen: u ontvangt namelijk 10% korting* op alle accessoires! Bestel accessoires gemakkelijk met korting in de webshop met onderstaande kortingscode. Komt u naar onze showroom in Wezep? Download dan de onderstaande voucher en neem deze mee! 

Kerstcadeau

* Niet in combinatie met voordeelbundels en andere acties. Deze actie is geldig t/m 24 december 2016.

Levertijd Kerstcadeaus

Om ervoor te zorgen dat de Kerstman en zijn rendieren ruim op tijd de cadeaus bij u thuis aflevert, raden wij u aan om uw bestelling op tijd te plaatsen. 

KERST TIP - Digitale instrumenten

Een digitale piano of keyboard is een prachtig cadeau! Geen onderhoud, de mogelijkheid om altijd te spelen d.v.m. hoofdtelefoon, maken dit instrument populair onder zowel beginnende als gevorderde toetsenisten.

Digitale Homepiano's

Bekijk meer homepiano's

Keyboards

Bekijk meer keyboards

KERST TIP - accessoires

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918