Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Oostendorp Premium MEGA deals

dinsdag 13 december 2016 19:57

Inruilpremie van € 150,- tot ruim € 2.500,- bij aanschaf van de allerbeste toetsinstrumenten en nog veel meer!

Actie tot en met 31 december 2016

Muziekcentrum Oostendorp introduceert in de laatste maand van dit jaar met gepaste trots een nieuw en koninklijk logo, als eerste uiting van onze nieuwe huisstijl. Om deze majestueuze introductie extra kracht bij te zetten, trakteren wij u op vijf zeer royale aanbiedingen, die u alleen deze maand onbeperkt met elkaar kunt combineren bij aanschaf van...

 

Voordeel 1: Uw eigen top-toetsinstrument vanaf € 62,- per maand

Uw eigen…

  • gloednieuwe Yamaha Montage vanaf € 62,- per maand;
  • kakelverse Yamaha Tyros 5 vanaf € 83,- per maand (klik hier voor de Tyros 5 x 5 MEGA deals);
  • high-end digitale piano vanaf € 63,- per maand;
  • topklasse orgel vanaf € 135,- per maand;
  • premium akoestische piano of vleugel vanaf € 63,- per maand

Het is mogelijk om nu al op uw eigen nieuwe piano, vleugel, Yamaha Montage-synthesizer of Yamaha Tyros 5 keyboard te spelen zonder dat u het hele bedrag van uw spaarrekening hoeft te halen. U betaalt een deel of het gehele bedrag in termijnen dankzij Oostendorp Betaalgemak. Dat betekent, dat u al vanaf € 62,- per maand een absoluut top-toetsinstrument in huis kunt halen.

Lees hier meer over Oostendorp Betaalgemak...

 

Voordeel 2:Gegarandeerde inruilbonus van € 150,- tot ruim € 2.500,-

Heeft u een toetsinstrument in te ruilen, hoe groot of hoe klein, hoe oud of hoe jong ook: zolang deze in goede staat verkeert, krijgt u gegarandeerd een inruilpremie ter waarde van 5% van de online Oostendorp-prijs van het instrument dat u aanschaft. Deze inruilpremie kan oplopen tot € 2.680,- (bijvoorbeeld indien u kiest voor een Sauter Delta 185 vleugel).

Is uw instrument nog meer waard? Noblesse oblige, dan krijgt u deze 5% inruilbonus bovenop de reeds hoge inruilprijs!

 

Voordeel 3: de Hoffelijke service die u van Muziekcentrum Oostendorp gewend bent

En uiteraard, zoals het heurt... heeft u ná de levering van uw instrument technische vragen over uw instrument, dan staat het team van Muziekcentrum Oostendorp nog steeds voor u klaar. Wij helpen u telefonisch (038-3762954), via de chat op onze website, via mail (klantenservice@oostendorp-muziek.nl), of uiteraard in onze winkel.

 

Voordeel 4: Accessoires met royale combinatiekortingen tot 10% tot 97%

Op productpagina’s van alle instrumenten uit de Oostendorp Premium-selectie kunt u aan de rechterzijde van uw beeldscherm kiezen voor twee “voordeelbundels”, oftewel accessoires - zoals een pianobank, flightcase, of statief - die u in combinatie met uw premium toetsinstrument nog voordeliger kunt bestellen.

Normaliter zijn deze voordeelbundels niet te combineren met andere acties, maar tijdens de Oostendorp Premium MEGA Deals maken we daarop een uitzondering.

Staan de accessoires die u wenst niet tussen onze voordeelbundels? Geen enkel probleem: op alle accessoires uit ons standaard assortiment krijgt u deze maand sowieso 10% korting!

 

Voordeel 5: Gratis Amadeus hoofdtelefoon

Tot slot kronen wij u bij aanschaf van een premium toetsinstrument deze maand tot Koning Klant met onze eigen zeer degelijke en comfortabele Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon.

Kortom: een Premium MEGA Deal waar u geen 'nee' tegen kunt zeggen!

Stuur ons een bericht, bel ons op 038-3762954, of kom langs in onze showroom in Wezep voor een Oostendorp Premium MEGA Deal op maat!

 
 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918