Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Van Oud naar Nieuw Actieweek

vrijdag 23 december 2016 12:16

van oud naar nieuw actieweek

Nieuw jaar, nieuw logo

Oostendorp Muziek gaat het nieuwe jaar fris tegemoet en wel met een geheel nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Om deze overgang van oud naar nieuw samen met u te kunnen vieren pakken wij feestelijk uit met de van Oud naar Nieuw Actieweek.

Van Oud naar Nieuw Actieweek

Van 24 tot en met 31 december 2016 volop gezelligheid bij Oostendorp Muziek met een drankje en verse broodjes. In deze week kunt u zelf uw voordeel kiezen uit onderstaande acties:

1) Oostendorp Premium Deals, met o.a. inruilbonus

U krijgt gegarandeerd een inruilbonus ter waarde van 5% van de online prijs van het instrument dat u aanschaft. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijke offerte. Klik hier voor de complete beschrijving van de Oostendorp Premium Deals.

2) Brandstofvergoeding

Oostendorp vergoedt uw brandstofkosten bij een aanschaf boven de € 399,-*. Op basis van de kortste route via ANWB routeplanner vergoeden wij 14 cent per kilometer binnen Nederland indien u deze coupon invult. De verdere voorwaarden voor deze actie vindt u hier.

3) Voordeelbundels

Kies per instrument dat u aanschaft 1 of 2 voordeelbundels. U profiteert hiermee van extra korting op deze bijpassende accessoires. U vindt de voordeelbundels aan de rechterkant van de producten in onze webshop. De voordeelbundels zijn ook geldig bij aanschaf van instrumenten in onze winkel.

Bent u dus toe aan een muzikale stap in het nieuwe jaar? Of u wilt misschien een nieuw instrument? Kies dan úw voordeel!

Deze acties zijn niet met elkaar te combineren.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918