Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Voor de derde keer op rij: de beste Kawai dealer!

woensdag 18 april 2018 10:52

Oostendorp Muziek wint dealer-award van Kawai

Op 11 april 2018 ontving Henk Oostendorp, directeur van Oostendorp Muziek, op de internationale muziekbeurs in Frankfurt uit handen van de president-directeur Hirotaka Kawai de Kawai Dealer Award 2017. En dat voor de derde keer op rij. Dit betekent dat Oostendorp Muziek wederom de beste Kawai-dealer van Nederland is. Een beloning voor de beste service, kennis van producten en de hoogste omzet zijn hiervoor de basis.

Henk Oostendorp: ”We zijn er trots op dat we opnieuw de dealer award van Kawai hebben gewonnen. Uiteraard gaan we in 2018 in hetzelfde spoor verder!”

Oostendorp Muziek biedt een breed assortiment aan digitale piano’s, piano’s, vleugels, orgels en andere toetsinstrumenten van o.a. de merken: Kawai, Roland, Yamaha, Korg, Petrof, Oostendorp Digital Classic en Sebastian Steinwald.

Over Kawai

Kawai is een gerenommeerd piano merk uit Japan en producent van vleugels, upright piano’s, digitale piano’s en hybride piano’s. De piano's van de Japanse fabrikant Kawai genieten groeiende populariteit en dankzij de 90-jarige ervaring in de pianobouw produceert Kawai hoogwaardige instrumenten. Naast akoestische expertise wordt ook voortdurend gebruikerservaringen en -feedback verwerkt in het productontwerp van de Kawai digitale piano's. Het volledige assortiment aan digitale piano’s van Kawai staat speelklaar opgesteld bij Oostendorp Muziek. U bent van harte welkom om deze instrumenten in de showroom te beleven.

Kawai dealer van het jaar

Links Henk Oostendorp en rechts Hirotaka Kawai (CEO Kawai)

Kawai dealer van het jaar

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918