Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Tyros workshops met Maarten Bijster

donderdag 07 september 2017 17:48

workshop Maarten Bijster september 2017

Beste Tyros liefhebber,

Wegens groot succes van de Tyros workshops op 30 mei jl. organiseren Oostendorp Muziek en Maarten Bijster in samenwerking met Frans Lijflander twee Tyros workshops, op woensdagmiddag 20 september aanstaande. Uw gastheer deze dag is Guido Nobel.

Bent u ook nog steeds nieuwsgierig naar alles wat er in uw Yamaha Tyros 1, 2, 3, 4, of 5 zit en wilt u ook graag weten wat u “er op dit moment nog niet uitgehaald” heeft?

En vindt u het belangrijk om elke dag dat u muziek maakt uw instrument weer een klein beetje beter te leren kennen, of uw algemene muzikale kennis weer iets te vergroten? Dit helpt allemaal mee om uw speelplezier te vergroten. Oostendorp werkt er graag aan mee dat u zoveel mogelijk plezier uit uw investering kunt halen.

Als Tyros-specialist ontvangen wij dagelijks gebruikersvragen over de verschillende Tyros-modellen van onze klanten. En dat is ook niet zo gek, want er zitten nou eenmaal ontelbaar veel mogelijkheden op deze prachtige keyboards. De medewerkers van onze keyboardafdeling helpen u graag en goed met deze vragen.

Leer van elkaars Tyros-vragen

Wederom wordt de middag opgedeeld in twee workshops. In deze workshops behandelt Maarten veelgestelde vragen over de Tyros. Zo leert u dus van uw eigen vragen en van de Tyros-vragen van andere mensen!

Meer tijd om direct zelf aan de slag te gaan

Meerdere enthousiaste deelnemers van de laatste workshops hebben aangegeven een volgende keer graag meer tijd te krijgen om zelf te doen wat ze net uitgelegd gekregen hebben. Daarom heeft u op 20 september na de behandeling van elk onderwerp telkens 5 tot 10 minuten de tijd om het zelf op uw Tyros uit te voeren. Wij vragen u daarom ook om indien mogelijk uw eigen Tyros mee te nemen. Door het direct zelf te doen, leert u het snelst.

Inhoud van de workshops

Workshop 1: Algemene bediening van uw Tyros (basisniveau)

Tijden: 13:00 uur tot 15:00 uur (zaal open vanaf 12:30 uur)

De opzet voor deze algemene workshop is gemaakt door Oostendorp Tyros Forum moderator Frans Lijflander (op het forum bekend als “theplayer”). In deze Algemene Tyros Workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: Navigatie, bestanden (audio, multipad, registration, song en style) en structuur in uw Tyros, werken met registraties (tip!), werken met MIDI-bestanden (songs) en Song Pointers en nog veel meer...

Workshop 2: Verdieping ACMP (akkoordbegeleiding) & Tyros (gevorderd niveau)

“Hoe laat ik de liedjes die ik speel nóg meer als het origineel klinken?”

Tijden: 16:00 uur tot 18:00 uur (zaal open vanaf 15:30 uur)

In deze meer specifieke workshop voor gevorderden vertelt Maarten u uitgebreid over (een basis) harmonie- en akkoordenleer, om dit vervolgens op verschillende manieren te vertalen naar de begeleidingsautomaat van uw Tyros. In deze workshop leert u dus, hoe subtiele verschillen in Tyros-instelling en akkoorden een wereld van verschil kunnen betekenen voor de liedjes die u speelt.

Vragen stellen over de onderwerpen

Tijdens en ook na afloop van de workshops heeft u ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat er meerdere mensen aanwezig zullen zijn met belangstelling voor de workshop-onderwerpen, hebben we als enige spelregel:

  • De vragen die beantwoord worden, gaan uitsluitend over de onderwerpen in de betreffende workshop.

  • Een vraag over bijvoorbeeld “registraties” wordt dus uitsluitend beantwoord in Workshop 1 en niet in Workshop 2.

  • Heeft u een vraag die tijdens uw workshop(s) niet behandeld wordt? Geen probleem! Op het Oostendorp Tyros Forum kunt u ook uw vraag stellen (en veel vragen zijn daar al eens gesteld en beantwoord).

  • Heeft u uw Tyros bij Oostendorp Muziek aangeschaft, dan kunt u bovendien altijd een afspraak maken voor een persoonlijke workshop over uw instrument door een van de Oostendorp Tyros specialisten.

Neem uw eigen Tyros mee naar de workshop(s) (niet verplicht) en breng direct in praktijk wat u leert!

Wanneer u iets nieuws leert, wilt u waarschijnlijk niets liever dan dit direct in praktijk brengen. Tijdens deze Tyros-workshops van Maarten Bijster is dat ook juist de bedoeling en we vragen u dan ook uw eigen Tyros mee te nemen en daarmee alle nieuwe weetjes, trucs, tips en “Aha-erlebnissen” ter plekke uitvoeren op uw keyboard aan de hand van kleine opdrachtjes. Niet alleen is dit leuker, maar op deze manier zult u ook beter onthouden wat u net geleerd heeft. Denkt u ook aan het meenemen van uw hoofdtelefoon, zodat u samen met iemand anders aan uw keyboard kunt werken.

Is het voor u echt niet mogelijk om uw eigen Tyros mee te nemen? Geeft u dit dan duidelijk aan in het aanmeldformulier.

Uw investering in nóg meer speel- en gebruikersplezier van uw Yamaha Tyros (gratis voor Oostendorp Tyros-klanten)

Voor deelname aan beide workshops vragen wij een bijdrage van € 198,- per persoon. Wilt u één van de workshops bezoeken, dan betaalt u € 99,-. Koopt u vóór april 2018 een Yamaha keyboard van minimaal € 2.000,- bij Oostendorp Muziek, dan krijgt u deze deelnamekosten volledig als korting op het aanschafbedrag van dit instrument in mindering gebracht. Doet u dit in april 2018 of later, dan krijgt u nog steeds de helft van de deelnamekosten aan deze workshop(s) eenmalig in mindering gebracht op het online Oostendorp-bedrag van uw Yamaha-keyboard. Vergeet u niet dit bij de aankoop zelf even aan te geven.

Heeft u zelf uw huidige Tyros aangeschaft bij Oostendorp Muziek, dan is deelname kosteloos (dit is onderdeel van uw Oostendorp Tyros Servicepakket).

Meld u nu aan voor deze inspirerende workshop(s)!
U kunt zich via direct inschrijven via dit formulier.

AANMELDEN

Over Maarten Bijster

Maarten Bijster uit Amersfoort is een trouwe Tyros-klant van Oostendorp Muziek en tevens één van de drie zeer gewaardeerde moderatoren op het Oostendorp Tyros Forum. Een fanatieke keyboardspeler, die zijn mogelijkheden van zijn instrument tot in de puntjes beheerst.

Meer over Maarten Bijster en hoe hij tot zijn “obsessie” voor keyboards is gekomen leest u hier...

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918