Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Yamaha upgrade bonus voor Silent en TransAcoustic piano's en vleugels

vrijdag 01 september 2017 14:25

yamaha upgrade bonus

Vanaf 1 september kunt u weer profiteren van de Yamaha-upgradebonus! Yamaha maakt hiermee de overstap naar een Silent of TransAcoustic piano wel heel aantrekkelijk. U krijgt namelijk tot € 1.500,- extra inruilkorting wanneer u uw oude digitale of akoestische piano inruilt (met 88 toetsen). Maak tot 15 januari 2018 gebruik van deze actie en haal een prachtig stukje van de nieuwste technieken en mooiste klanken in huis!

Piano’s mogen dan instrumenten zijn die al meer dan een eeuw op ongeveer dezelfde manier worden geproduceerd, maar dat betekent niet dat de techniek stil staat. De laatste jaren is Yamaha druk bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van haar Silent en TransAcoustic systemen, dus deze zijn nu beter dan ooit.

Wat is een silent piano?

Silent piano’s combineren de voordelen van akoestische en digitale piano’s. Een silent piano is een normale akoestische piano met een ingenieus Silent systeem. Wanneer u dit systeem inschakelt slaan de hamers niet meer tegen de snaren maar registreren contactloze optische sensoren uw pianospel. Er wordt zeer nauwkeurig geregistreerd hoe hard en hoe lang u de toetsen aanslaat. Het signaal dat de sensor afgeeft wordt omgezet in een zeer realistisch pianogeluid met behulp van ingebouwde samples. Zo kunt u wanneer u maar wilt piano spelen zonder dat u last heeft van uw omgeving of andersom.

">

Silent piano met Disklavier

Naast de "gewone" silent piano, kunt u ook kiezen voor een vleugel met ingebouwd Disklavier, een unieke samenkomst van akoestische pianobelving en multimedia. Zet op het Disklavier namelijk uw favoriete (piano)muziek aan en laat de vleugel voor u spelen, compleet met bewegende toetsen en pedalen.

Wat is een TransAcoustic piano?

Een TransAcoustic piano lijkt op een Silent piano maar werkt net weer iets anders. Bij deze piano’s heeft u namelijk naast de mogelijkheid om met een hoofdtelefoon te spelen, ook de mogelijkheid om het volume van uw piano aan te passen. Ook hier slaan de hamers bij inschakeling van het systeem niet tegen de snaren, maar worden er contactloze optische sensoren gebruikt om uw pianospel met alle nuances om te zetten in een elektronisch signaal. Het signaal van de sensoren wordt doorgegeven aan de toongenerator. Deze toongenerator is echter geen gewone speaker maar een uniek systeem waarbij het klankbord van de akoestische piano wordt ingezet om het geluid te genereren. Hierdoor klinkt het geluid bijzonder realistisch en natuurlijk. Daarnaast kunt u op een TransAcoustic piano ook met andere geluiden spelen, u kunt bijvoorbeeld strings of e-piano spelen. Ook deze klanken komen met behulp van de speciale toongenerator en het eigen klankbord helemaal tot leven.

"> 

Uw upgradebonus

De waarde van uw inruilpiano wordt door onze taxateurs berekend, en daarbij krijgt u dan de extra inruilkorting die wordt bepaald door het aangekochte model Silent of TransAcoustic piano. Kijk in de tabel hieronder voor de upgradebonus per instrument. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen of langskomen in de showroom in Wezep.

 

UP: upright piano (akoestische piano)
GP: grand piano (akoestische vleugel)
DP: digital piano (digitale piano of vleugel)

Bekijk hier ons assortiment Silent & TransAcoustic piano's en vleugels

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918