page-loader-icon

Oostendorp Flightcase Yamaha CP300 scharnierend deksel

Als muzikant weet u als geen ander hoe belangrijk een fatsoenlijk transportmiddel kan zijn voor uw kostbare instrument. Om die reden heeft Oostendorp Muziek speciaal voor de Yamaha CP300 een flightcase op maat ontworpen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 419,00
€ 279,00

Meer Informatie

Uw kostbare instrument uitstekend beschermd!

Als muzikant weet u als geen ander hoe belangrijk een fatsoenlijk transportmiddel kan zijn voor uw kostbare instrument. Om die reden heeft Oostendorp Muziek speciaal voor de Yamaha CP300 een flightcase op maat ontworpen. Deze luxe koffer is het resultaat! De flightcase beschikt over wieltjes aan beide kanten, een leren handvat op de zijkant, een handvat aan beide kopse kanten, twee case handles aan de bovenkant, een scharnierend deksel, butterfly locks en round ball corners.

Extra gebruikersgemak

De wieltjes aan beide kanten zorgt voor extra gemak omdat u de flightcase zo uw auto in kunt rollen, zonder de flightcase om te hoeven draaien. Met de handles aan de bovenkant drukt u de flightcase zo uw auto in. Omdat het geheel toch al zwaar genoeg is, merkt u daar op deze manier zo min mogelijk van. Ook is het altijd fijn om de wieltjes aan beide kanten te hebben, want u hoeft er niet meer over na te denken van welke kant  u de flightcase oppakt. Optimale flexibiliteit dus.

Alles erop en eraan en dus van alle gemakken voorzien! Bovendien is de flightcase gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. En een extra scherpe prijs omdat wij de flightcases rechtstreeks bij de fabrikant laten maken. En helemaal naar ons ontwerp.

Ware match voor de CP300

De Yamaha CP300 en deze flightcase passen precies bij elkaar: een ware match! Deze koffer beschermt uw CP-300 optimaal doordat er geen extra ruimte aanwezig is. Uw instrument kan tijdens transport dus niet bewegen en zo ook niet beschadigen. Ook zit er in de hoeken bovenin extra opvulmateriaal, waardoor de CP300 stevig op zijn plek blijft zitten. Om uw handen toch om de strak geplaatste CP300 te krijgen, zijn er inkepingen gemaakt in het foam. U geniet dus van maximale bescherming, evenals optimaal gebruikersgemak.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Maximale diepte 52,20 cm
Maximale breedte 145,10 cm
Maximale hoogte 23,10 cm
Gewicht 20,50 kg
Diepte 46,20 cm
Breedte 139,10 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P002644