Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Agenda voor demonstraties en workshops

Hieronder vindt u de agenda met de op dit moment bekende demonstraties en workshops van nieuwe en populaire producten. Er worden met enige regelmaat nieuwe demo's ingepland, dus bekijk deze agenda en blijf op de hoogte. De toegang is gratis en u kunt gratis parkeren achter ons pand aan de Stationsweg 1 in Wezep (tenzij anders aangegeven). U bent van harte welkom op de aangegeven tijden.

Agenda
zaterdag, 29 september 2018
zaterdag, 10 november 2018

Aanmelden

Wilt u een demonstratie of workshop bijwonen? Verzeker u dan van een plaats en geef u op middels een e-mail naar klantenservice@oostendorp-muziek.nl. Wij weten dan met hoeveel bezoekers we rekening moeten houden. En stel dat de demonstratie niet door kan gaan of stel dat er andere belangrijke ontwikkelingen omtrent de demonstratie zijn, dan houden we u via een e-mail op de hoogte.

Persoonlijke demonstratie

Het is ook mogelijk om een persoonlijke demonstratie aan te vragen. We maken dan een afspraak met u zodat we in alle rust alles kunnen vertellen over onze producten.

Persoonlijke demonstratie aanvragen

We helpen u graag bij het vinden van het instrument dat u zoekt. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we graag tijd voor u vrij zodat we u in alle rust kunnen informeren over een bepaald instrument en een demonstratie kunnen geven. U kunt hier een afspraak plannen voor een productdemonstratie.

U kunt aangeven om welk product het gaat en welke datum en tijd u het best schikt. We zullen contact met u opnemen om deze afspraak met u te bespreken.

Wat u kunt verwachten tijdens een workshop

Aan de hand van praktijkopdrachten die wij van tevoren voor u op papier zetten, leggen we uit hoe bepaalde functies van een keyboard werken. Van het maken van simpele registraties tot het maken van een eigen ritme in de composer. Ook het werken met de zogenoemde sequencer (componeersoftware) vinden veel mensen lastig. Hoe neem je sporen op, hoe kopieer en plak je gedeelten, enzovoorts? 

Lees meer over de inhoud van de Workshops

Behalve het leren spelen is ook de gezelligheid belangrijk. Deelnemers kunnen ervaringen uitwisselen en ideeën bespreken onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk kunnen we u ook persoonlijk uitleg geven over uw keyboard. Hiervoor kunt u een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Extra ondersteuning

U kunt extra ondersteuning, informatie en downloads vinden op een aantal themawebsites en fora die Oostendorp Muziek voor u heeft gemaakt. Op de themasites plaatsen we nieuwtjes en updates van uw instrument. Op de fora vindt u een groot aantal mensen met veel ervaring en kennis over uw instrument. Bezoek de sites en haal het maximale uit uw instrument!

Lees meer over onze Themawebsites

U kunt terecht op onze themawebsites voor meer informatie over de Yamaha Tyros2, de Yamaha Tyros3, de Yamaha Tyros4 of de Yamaha Tyros5. De fora gaan daarnaast over de Korg Kronos en Korg Pa3X. Deze websites en fora hebben we speciaal gebouwd voor deze instrumenten zodat we u zo goed mogelijk van informatie en service kunnen voorzien. 

Soort Website
Oostendorp Tyros2 Website http://www.T-2.nl
Oostendorp Tyros3 Website http://www.TY-3.nl
Oostendorp Tyros4 Website http://www.TY4.nl
Oostendorp Tyros5 Website /tyros-5
Genos website http://g-nos.nl/
Oostendorp Keyboard Forum http://www.t-2.nl/forum/
Oostendorp Kronos Forum http://www.t-2.nl/forum/forum.asp?FORUM_ID=6
Oostendorp Pa3X Forum http://www.t-2.nl/forum/forum.asp?FORUM_ID=5
Oostendorp Tyros 5 Forum http://forum.t-2.nl/
 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918