Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Betaalmogelijkheden

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen.

Online betalen

Online betalen

iDeal

iDeal is de snelst mogelijke manier van online betalen: u rekent via internetbankieren veilig en direct af bij het plaatsen van uw bestelling. Zie voor meer informatie de iDeal website.

Bankoverschrijving

U betaalt per bank en uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw betaling. De levertijd kan oplopen.

Kortingscode 

Dit is een unieke code die u eenmalig een specifieke korting verschaft op uw online aankoop bij Muziekcentrum Oostendorp. Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken bij een bestelling.

In de winkel betalen

In de winkel betalen

PIN

U kunt bij ons elk bedrag met de pin betalen. LET OP: bij veel banken geldt een pinlimiet van € 2.500,-. Informeer bij uw bank hoeveel u maximaal kunt pinnen.

Contant

U betaalt met contact geld in euro’s.

Credit Card

U kunt bij ons betalen per VISA en Mastercard. U betaalt hiervoor 1,7% provisie.

Bij aflevering betalen

Bij aflevering betalen

Als wij zelf iets bij u afleveren middels de Oostendorp Transportservice kunt u betalen met onze mobiele pin (denkt u hierbij ook aan de eerder genoemde pinlimiet).

Rembours

Onze vervoerders bieden u de mogelijkheid om het orderbedrag te voldoen zodra zij de bestelling bij u afleveren. U moet er rekening mee houden dat u het bedrag contant of per pin dient te betalen. Wanneer u kiest voor het betalen onder rembours brengen wij € 12,50 extra kosten in rekening.

Vanaf 20 april 2015 levert PostNL zendingen met een rembourswaarde van €500 of meer bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketpunt af. U kan het remboursbedrag dan betalen bij dit punt in plaats van aan de pakketbezorger. Op deze manier hoopt PostNL een veiligere verzending voor zowel uw pakket als de bezorger te garanderen.

In termijnen betalen

In termijnen betalen

Het is mogelijk om uw betaling in termijnen te doen. Lees meer over betalen in termijnen.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918