Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

De service van Oostendorp Muziek

Bij Oostendorp Muziek hebben we klantcontact hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan de winkel zo prettig mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons gratis parkeren en serveren wij u graag onze voortreffelijke versgemalen koffie. Onze verkoopmedewerkers staan te allen tijde voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Bovendien kunt u uitgebreid instrumenten testen in een van onze showrooms. Wel adviseren wij u om van tevoren telefonisch of via e-mail een afspraak te maken. Op deze manier weet u zeker dat de verkoopmedewerker alle tijd voor u heeft.

Gratis verzenden

Oostendorp Muziek brengt geen verzendkosten in rekening bij aankopen van nieuwe producten via onze webshop waarvan de prijs hoger is dan € 45,00*. Wij bieden u graag goede service en daar horen bijkomende (transport)kosten natuurlijk niet bij! Lees meer over gratis verzending op de pagina voorwaarden gratis verzending.

Retourservice

U kunt de meeste (nieuwe) artikelen die u bij ons online heeft besteld, onder bepaalde voorwaarden, binnen 60 kalenderdagen terugsturen. Deze retourservice geldt voor Nederland en België. We denken altijd met u mee om snel tot een goede oplossing te komen. Lees meer over de retourservice op de pagina voorwaarden retourservice.

Transportservice

Het is vaak lastig om grote en gevoelige instrumenten te verplaatsen, vooral als het instrument (tijdelijk) verhuisd moet worden naar een ander adres. Wij hebben ruime ervaring in het vervoer van dit soort instrumenten en we kunnen u uitstekend van dienst zijn op dit gebied. Lees meer over transport of vraag een transport aan op de pagina transport aanvraag.

Technische afdeling

Oostendorp Muziek beschikt over een speciale technische afdeling met een eigen werkplaats direct achter de winkel. Hoofd van de afdeling voor piano’s en vleugels is Jan van Loo. Met zijn meer dan 40 jaar ervaring krijgt hij elke piano en vleugel weer in optimale conditie. Als een van de weinigen in Nederland is hij beëdigd taxateur én gecertificeerd pianostemmer. Onze technische man op het gebied van orgels, keyboards en andere elektronische instrumenten is Jos Licht.

U kunt op de pagina aanvraag voor reparatie een reparatieverzoek voor uw instrument indienen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het verzoek met u door te nemen en een afspraak te maken.

Vleugel of piano stemmen

Voor een goed onderhoud van uw piano is twee keer stemmen per jaar minimaal vereist. Door verschillen in luchtvochtigheid gaat het hout van de piano werken en dit is de hoofdoorzaak van het ontstemmen van uw piano. 

Oostendorp Muziek heeft enkele buitengewoon ervaren pianotechnici en -stemmers in dienst die alle instrumenten in ons piano- en vleugelatelier reviseren, reguleren, intoneren en stemmen. U kunt uw piano of vleugel door onze pianostemmers laten stemmen. Hiervoor kunt u een stemafspraak maken.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918