Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Informatie over verzendkosten

Verzendkosten in het kort

Over het algemeen gelden de volgende regels voor verzendkosten binnen de Benelux:

  • Bestellingen boven € 45,00*: geen verzendkosten
  • Bestellingen onder de 0,5 kg en beneden € 45,00: € 2,50 verzendkosten
  • Bestellingen boven de 0,5 kg en beneden € 45,00: € 5,00 verzendkosten

We proberen zo veel mogelijk de bovenstaande regels voor verzendkosten aan te houden, maar er zijn enkele uitzonderingen. 

Verzending buiten de Benelux is mogelijk in overleg. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Shipping outside The Netherlands, Belgium and Luxembourg is possible, please contact us for more information.
 

Gratis Verzending

Bestellingen boven € 45,00

Muziekcentrum Oostendorp brengt geen verzendkosten in rekening bij aankopen van nieuwe producten via onze webshop waarvan de prijs hoger is dan € 45,00*. Wij bieden u als klant graag goede service, daar horen bijkomende kosten voor u als klant natuurlijk liever niet bij!

Wij verzenden de kleinere pakketten via PostNL en grotere via GLS. Na verzending ontvangt u een e-mail met daarin het track and trace-nummer (de 3S-code). Met deze code kunt u uw levering volgen bij het transportbedrijf.

Oostendorp Transportservice

Een aantal producten zijn voorzien van onze persoonlijke Oostendorp Transportservice. Dit houdt in dat we het product met onze eigen transportdienst bij u afleveren. Vervolgens zullen onze ervaren service transporteurs het product voor u aansluiten en/of installeren. Deze persoonlijke Oostendorp Transportservice is van toepassing op de meeste piano’s, vleugels, orgels en Digital Classic modellen.

Als u een digitale piano met onze Oostendorp Transportservice bestelt, monteren wij deze ook voor u. Piano's, vleugels en orgels worden praktisch altijd door onze eigen bezorgdienst afgeleverd en geïnstalleerd bij u thuis. Bepaalde digitale piano's (hogere prijsklasse) bezorgen wij sowieso voor de geldende internetprijs franco thuis. Het voordeel van onze eigen afleverservice is dat u een specifieke tijd kunt afspreken met onze transportplanner. U kunt dit aangeven bij uw bestelling in het veld 'opmerkingen'. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afhandeling. 

Uiteraard kunt u deze persoonlijke Oostendorp transportservice ook toepassen op andere producten in onze webshop. Heeft u uw product liever door ons persoonlijk afgeleverd, dan doen wij dat voor € 75,- meerprijs in Nederland (eilanden en buitenland op aanvraag).

 

Uitzonderingen

Winkelproducten

Sommige producten in onze webshop zijn alleen verkrijgbaar in onze winkel in Wezep, dan kunnen we ze niet opsturen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat het gaat om een demo model of een tweedehands product dat al in elkaar is gezet. Nieuw wordt zo'n piano namelijk kant en klaar in een doos verstuurd, maar een tweedehands digitale piano is reeds gemonteerd en te groot om te versturen. Het product is hierdoor te groot voor de normale transportdiensten.

Normaal gesproken kunt u deze producten zonder problemen in een ruime auto vervoeren. We zoeken uiteraard een passende oplossing als u het product toch verzonden wilt hebben.

Bepaalde aanbiedingen of actieproducten

Bepaalde actieproducten zijn zo scherp geprijsd, dat wij verzendkosten in rekening brengen om de onkosten van verzending te dekken. Op deze manier komen uw producten veilig aan bij u thuis. Met deze producten zijn wij alsnog (een stuk) goedkoper dan de concurrent. U bent ondanks de verzendkosten dus nog steeds voordelig uit. U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de aanbieding of actie.

Op dit moment vallen alleen de Oostendorp P1 Zwart en de Oostendorp P1 Wit Hoogglans onder deze regels.

Meeneemprijs

Als u het product zelf afhaalt in onze winkel, dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten. De bespaarde verzendkosten kunt u niet als korting ontvangen bij uw aankoop in onze winkel. In onze winkel in Wezep zijn de producten hetzelfde geprijsd als op onze website. De meerwaarde van onze winkel is dat u de producten kunt bekijken en uitproberen. Ook kan een gespecialiseerde medewerker u van goed advies voorzien bij het maken van een keuze. Onze medewerkers hebben de ervaring en kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Wij helpen u uiteraard met het inladen van het instrument. Bovendien is een lekkere kop koffie of thee bij uw aankomst ook een onderdeel van onze bediening.

Inruilinstrument op afstand

Als u een instrument op afstand inruilt, maken wij daar een aparte overeenkomst voor. Uw inruilinstrument moet namelijk retour worden gestuurd d.m.v. een afhaalopdracht. Als wij dit regelen met onze eigen transportdienst, is het bij de persoonlijke Oostendorp afleverservice (€ 75,-) inbegrepen.

 

Voorwaarden voor gratis verzending in het kort

  • Er zijn geen bijkomende verzendkosten bij online bestellingen of online aankopen boven een totaalbedrag van € 45,00.
  • Uitzonderingen: winkelproducten, bepaalde aanbiedingen of actieproducten, bepaalde tweedehands producten, winkelmodellen, in te ruilen producten.
  • U kunt het bedrag aan verzendkosten niet als extra korting krijgen wanneer u een aankoop in onze fysieke winkel doet en u het product zelf meeneemt.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Met uitzondering van acties en bepaalde tweedehands producten, lees hiervoor de "Uitzonderingen".

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918