Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Levertijd website

Ruim 95% van wat u op onze website aan producten vindt, hebben wij ook daadwerkelijk op voorraad liggen in ons magazijn. Wat u bij ons bestelt, kunnen wij dus doorgaans erg snel leveren. Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan het verwerken van uw online bestelling, zodat u deze snel en in goede staat thuis geleverd krijgt.

Wij leveren dagelijks keyboards, digitale piano’s, synthesizers en muzikale accessoires door heel Nederland. Wanneer u ver van onze winkel vandaan woont, is dit dus geen enkel probleem. Niet alleen hebben wij een eigen technische dienst, maar hebben wij ook onze servicepunten door heel Nederland. Op deze manier kunnen we in geval van garantie altijd snel reageren.

Bezorging via PostNL

De handzame pakketten versturen wij naar u via PostNL. Hieronder vallen alle accessoires, keyboards, synthesizers en stage piano's. Voor de bezorging zijn wij natuurlijk afhankelijk van de transportdienst, maar in 99% van de gevallen gaat de bezorging goed en wordt uw bestelling ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Over het algemeen geldt: voor 17u besteld, morgen in huis!

Uitzondering is levering op zondag:
- Bestellingen van zaterdag worden maandag geleverd.
- Bestellingen van zondag worden dinsdag geleverd.

Betaling via iDeal of rembours is een voorwaarde voor snelle levering. Bij een handmatige bankoverschrijving kan het namelijk enige dagen duren voordat het bedrag op onze rekening bij is geschreven.

Bezorging via GLS

Als u een instrument bestelt dat minder handzaam is, zoals een digitale home piano met een heel meubel eromheen, dan versturen wij deze standaard gratis via GLS.

Toch heeft u twee mogelijkheden. Tijdens het bestelproces kunt u namelijk ook aangeven dat u de piano liever door onze eigen Oostendorp transportservice geleverd wil krijgen. Informatie over onze eigen transportservice vindt u in de volgende alinea. Bij levering via GLS ontvangt u uw piano nieuw in de doos. U dient de piano dan zelf in elkaar te zetten. Dat is overigens vrij eenvoudig te doen met de meegeleverde beschrijving. In de meeste gevallen kost het u slechts 20 minuten.

Als de piano naar een etage moet, dan is het goed om te weten dat GLS alleen op de begane grond levert. Als de piano naar boven moet via een trap, dan zult u zelf iemand moeten regelen om u te helpen.  

Bezorging via onze eigen Oostendorp transportservice

Wenst u liever optimaal gemak bij de bezorging, dan heeft u de mogelijkheid om uw instrument te laten bezorgen via onze persoonlijke Oostendorp transportservice. De kosten hiervan bedragen € 75,- en wij rijden door heel Nederland. U kunt met onze planning een afspraak maken voor levering. We maken hiervoor wel een route, dus meestal is de levertijd langer dan wanneer u uw instrument via GLS laat komen.

De meerwaarde van onze eigen transportservice is dat wij dan zelf met onze eigen bus het instrument bij u komen afleveren. Niet alleen dat, maar wij monteren het instrument ook nog netjes bij u thuis. Mocht het arbo-technisch verantwoord zijn, kunnen wij uw bestelling ook op een specifieke etage afleveren. U kunt dan voor deze kleine meerprijs zonder gedoe gelijk op uw mooie nieuwe instrument spelen.

De volgende instrumenten worden sowieso gratis bij u bezorgd via onze Oostendorp transportservice: akoestische piano’s, akoestische én digitale vleugels, klassieke orgels én alle digitale piano’s in de prijsklasse boven de € 3.000,-.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet en als u nog behoefte heeft aan informatie of advies, dan kunt u ons overdag bereiken via 038-3762954.

Uw Muziekcentrum Oostendorp team

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918