Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor persoonlijk en deskundig advies. Of kom onze showroom bezoeken aan de Stationsweg 1 in Wezep (vlakbij Zwolle). Wij staan u graag te woord!

Chatfunctie

Voor direct contact kunt u gebruik maken van de chatfunctie. Deze is vaak beschikbaar tijdens kantooruren en staat rechts onderin uw beeldscherm.

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn al eerder gesteld en de antwoorden hierop hebben we gebundeld in de veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag er al tussen. Kijk hier voor de meest gestelde vragen. 

Contactformulier

U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. We zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Tip: Als u binnen enkele dagen geen reactie van ons ontvangt, dan kan het zijn dat het antwoord tussen de ongewenste mails terecht is gekomen.

Uw instrument aan ons verkopen? Onze voorraad occasions wordt dagelijks aangevuld met door inruil verkregen instrumenten. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor inruil van uw instrument. Wij kopen geen instrumenten van particulieren in als het geen inruil betreft.

  • id
  • date
    calendar
  • Controleer goed of u het juiste e-mail adres hebt ingevuld, we kunnen alleen contact met u opnemen als deze gegevens kloppen.
  • U kunt contact met ons opnemen als u gebruikersvragen heeft, mits u het instrument bij ons heeft aangeschaft.
  • url

 

Contactgegevens

Telefoon 038-3762954

kaart-wezep

E-mail klantenservice@oostendorp-muziek.nl
Winkel Stationsweg 1
8091 AA, Wezep
KvK-nummer 08176600
BTW-nummer 8195.19.376. B01 
IBAN-nummer :
NL26ABNA0486481379

 

Openingstijden winkel

Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Bereikbaarheid klantenservice

Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag-
Zondag-

Tijden die gemarkeerd zijn (met een *) wijken af van onze normale openingstijden.

Bekijk hier alle aangepaste openingstijden
di25-12-181e Kerstdaggesloten
wo26-12-182e Kerstdaggesloten

Wilt u ons bezoeken op een zaterdag? Let op!

Wij nemen graag de tijd voor u! Op zaterdagen tussen 12:00 en 15:00 uur is het vaak druk. Als u in de gelegenheid bent, adviseren wij u buiten deze tijden onze showroom te bezoeken. U bent van harte welkom!

Routebeschrijvingen

Ik kom met de auto

Oostendorp Muziek vindt u op 500 meter vanaf de A28. Tevens zijn wij vanuit de richting Heerde (A50) makkelijk bereikbaar, daar wij aan de doorgaande weg in Wezep zitten. Gratis parkeren kunt u op ons eigen terrein.

Stationsweg 1, 8091 AA WEZEP.


Grotere kaart weergeven

Ik reis met de trein

Muziekcentrum Oostendorp ligt ongeveer 1,5 km van treinstation Wezep. Dit kunt u te voet afleggen door de Stationsweg af te lopen, maar er is ook de mogelijkheid dat we u van het station ophalen. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Ik wil een instrument uitproberen

Wilt u een specifiek instrument uitproberen in de showroom? Dat kan! U kunt bij het product zien of deze opgesteld staat in de winkel.

Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen er dan voor zorgen dat het product (indien voorradig) alsnog opgesteld gaat worden en kunnen een afspraak voor u maken. Wanneer u een afspraak maakt, weet u bovendien zeker dat er een specialist aanwezig is die u te woord kan staan.

 

Meer weten over Oostendorp Muziek?

De medewerkers

Oostendorp Muziek heeft in de afgelopen jaren een bijzondere groei doorgemaakt, waardoor de bedrijfsoppervlakte en het aantal medewerkers flink zijn toegenomen. Momenteel telt het bedrijf ruim 35 medewerkers.

Personeelsfoto-Oostendorp-eind-2011-website-groot

Het team van Muziekcentrum Oostendorp (2012).

De eigenaren

In 1977 is Aalt Oostendorp in Wezep gestart met het bedrijf. Onder zijn leiding groeide Oostendorp Muziek uit tot een gerespecteerde specialist op het gebied van toetsinstrumenten. Op 1 januari 2008 is de leiding overgegaan op zijn zoon Henk Oostendorp.

Service

Bij Oostendorp hebben we klantcontact hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan de winkel zo prettig mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons gratis parkeren en serveren wij u graag onze voortreffelijke versgemalen koffie. Onze verkoopadviseurs staan te allen tijde voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Tevens kunt u uitgebreid instrumenten testen in een van onze showrooms... (lees meer)

Showrooms

U vindt een uitgebreid aanbod aan muziekinstrumenten in onze showroom aan de Stationsweg 1 in Wezep (GLD). We nemen graag de tijd om u persoonlijk te helpen, maak daarom een afspraak om het instrument van uw keuze te beleven... (lees meer)

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een muzikale werkomgeving?  Of ken jij iemand met passie voor muziek die graag aan de slag wil in de muziekdetailhandel? Lees onze vacatures!

Tip: wilt u via mail op de hoogte gehouden worden? Zet dan het e-mailadres van Oostendorp Muziek in uw lijst van vertrouwde mailadressen en controleer uw SPAM box. Het kan anders voorkomen dat u onze mails niet ontvangt.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918