Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Reparatie digitale piano

Banners website 3

Wij noemen onszelf niet voor niets Dé Toetsenspecialist. Want bij Muziekcentrum Oostendorp kunt ook terecht voor reparatie van uw digitale piano. Onze eigen Technische Dienst bestaat uit vakmensen met veel verstand en een hart voor digitale piano's. Met de grootste zorg repareren zij digitale piano's van verschillende merken. Denk onder andere aan:

 • Yamaha
 • Roland
 • Casio
 • Kawai

Heeft u een probleem met uw digitale piano? Wij controleren en repareren de meest voorkomemde storingen en problemen. U kan ervan uitgaan dat na een beurt bij onze technische dienst uw digitale piano weer als nieuw is. 

Let op! Als u van plan bent uw instrument af te geven bij onze winkel in Wezep is het van belang dat u uw eigen adapter/voeding meeneemt. Overige accessoires hoeft u in de meeste gevallen niet mee te nemen.

Maak een afspraak
Bel direct met Muziekcentrum Oostendorp 038-3762954 of vul het onderstaande formulier in.

Maak een reparatie afspraak

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

 • id
 • date
  calendar

 

Wat kost een reparatie?

Voor een reparatie bij ons in de zaak wordt gemiddeld tussen de € 40 en € 60 inclusief BTW gerekend, exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden.

Wat kost een onderhoudsbeurt?

De prijs van een onderhoudsbeurt ligt gemiddeld tussen de € 40 en € 70 inclusief BTW en exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

Reparatie aan huis

Wilt u graag dat we bij u thuis komen om een instrument te repareren? Dat kan! In dat geval worden er voorrijkosten van 90 eurocent per gereden kilometer berekend. Hier bovenop komt een starttarief van €20 tot een straal van 30 kilometer rondom ons pand in Wezep. Buiten dit gebied komt het starttarief te vervallen.

Extra informatie

We doen ons uiterste best om uw instrument met zorg te repareren zodat u er nog lang plezier van zal hebben. We hebben enkele regels opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u een apparaat of instrument ter reparatie aanbiedt.

 • U wordt altijd gebeld als de reparatiekosten hoger uitvallen dan € 75,00.
 • U ontvangt voordat we aan de reparatie beginnen een offerte wanneer de prijs van de reparatie hoger is dan € 75,00.
 • Wanneer een apparaat niet kan worden gerepareerd of op uw verzoek niet wordt gerepareerd omdat de onderzoeks- en reparatiekosten meer dan € 75,00 bedragen, dan hoeft u nooit meer dan € 75,00 onderzoekskosten te betalen.
 • Voor onderzoeks- en reparatiewerkzaamheden wordt een starttarief € 12,50 exclusief BTW berekend.

Onze elektronica-technicus kost € 55,- per uur exclusief BTW.

U kunt meer lezen op de pagina van onze algemene voorwaarden.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918