Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Retourservice

 

U kunt producten die u online heeft aangeschaft binnen 14 kalenderdagen retourneren. Dit valt onder het herroepingsrecht. Er zijn verschillende redenen mogelijk om een product te retourneren. Kijk bij de onderstaande opties welke voor u van toepassing is. 

Kijk hier voor de voorwaarden voor retourneren.

U dient uw producten retour te sturen samen met een ingevuld RMA-formulier. Vul deze nauwkeurig in en voeg ook de originele factuur toe.

Retouradres

Muziekcentrum Oostendorp
t.a.v. Afdeling Retourservice
Veluwelaan 2A
8091ER WEZEP 

 

Mijn product is defect.

Indien uw product vanaf het moment van ontvangst een defect heeft of wanneer het defect zich tijdens de garantieperiode voordoet, mag u het artikel retourneren.

Wanneer het product aan de voorwaarden voor retourneren (lees hier de voorwaarden) voldoet, zullen wij na verwerking in ons magazijn u het aankoopbedrag en de verzendkosten vergoeden. Eventueel kunnen wij na ontvangst en controle u een vervangend artikel opsturen. In de tussenliggende periode kunnen wij u geen vervangend exemplaar aanbieden. 

Ik heb het verkeerde product ontvangen.

Indien u een verkeerd product heeft ontvangen, mag u het artikel retourneren. Muziekcentrum Oostendorp controleert altijd met grote securiteit de order voor verzending. Echter, het zou voor kunnen komen dat u een verkeerd product heeft ontvangen.

Wanneer het product aan de voorwaarden voor retourneren (lees hier de voorwaarden) voldoet, zullen wij na verwerking in ons magazijn u het aankoopbedrag en de verzendkosten vergoeden. Wanneer u een verkeerd verzonden artikel heeft ontvangen, zullen wij u het juiste artikel opsturen. In de tussenliggende periode kunnen wij u geen vervangend exemplaar aanbieden.

Ik zou mijn product graag willen omruilen voor een ander product.

Indien u een verkeerd product heeft besteld of toch liever een ander product zou willen, mag u het artikel retourneren. Verzendkosten hiervoor zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor een vervangend product vergoedt Muziekcentrum Oostendorp bij een orderwaarde hoger dan €50,- .

Wanneer het product aan de voorwaarden voor retourneren (lees hier de voorwaarden) voldoet, zullen wij na verwerking in ons magazijn u het vervangende artikel opsturen.

Mijn product is beschadigd tijdens transport.

Indien uw bestelling is beschadigd tijdens transport, dient u direct na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u werken aan een snelle oplossing.

Ik heb gebruik gemaakt van de zichttermijn en wil graag het product retourneren.

Muziekcentrum Oostendorp biedt u een zichttermijn aan van 14 dagen. Binnen deze periode is het mogelijk om vrijblijvend artikelen te retourneren waarna u het aankoopbedrag terugkrijgt.

Wanneer het product aan de voorwaarden voor retourneren (lees hier de voorwaarden) voldoet, zullen wij na verwerking in ons magazijn u de geldende waarde crediteren. Verzendkosten worden niet vergoed voor het retourneren onder de zichttermijn.

 

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918