Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Akoestische Drumstellen en Digitale drumstellen

Voorraad Digitale Drumstellen en Akoestische Drumstellen

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de digitale drumstellen en akoestische drumstellen die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Ook kunt u via de webshop ons assortiment bewonderen. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model drumstel, dan is het verstandig om eerst te informeren of het akoestische drumstel of digitaal drumstel nog voorradig is. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een demonstratie en om zelf de verschillende instrumenten te bespelen. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u het akoestische drumstel of digitaal drumstel vindt dat precies bij u past.

Assortiment

Het assortiment aan akoestische, maar ook digitale drumstellen is groot. Merken zoals Roland en Yamaha zijn de bekendste merken. Bij de digitale drumstellen springt de Roland TD serie eruit, dat zijn digitale drumstellen van zeer hoge kwaliteit, die het geluid van akoestische drumstellen bijna benaderen. Bij de akoestische drumstellen zijn de yamaha drumstellen van zeer grote klasse.
Verder heeft Muziekcentrum Oostendorp ook een eigen lijn drumstellen, zowel digitale als akoestische drumstellen. Deze Entrada Drumstellen zijn zeer betaalbaar en uitstekend geschikt voor de beginnende drummer.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

Drumlessen

Bij Oostendorp begrijpen we dat het leuk en belangrijk is om drumles te krijgen. Beginnen met drummen is een stuk makkelijker wanneer er iemand is die helpt met het ontdekken van het instrument. Ook voor gevorderde drummers is het altijd een uitdaging om bij te blijven leren, om jezelf te verbeteren en grenzen te verleggen. Daarom willen we graag helpen bij het vinden van een goede leraar en hebben we een overzicht opgesteld van leerkrachten op het gebied van drum en slagwerk in de regio.

 

Chris Jonker
't Veld 58
8091 LC Wezep

 

Dhr. Van 't Ende
Leeuwerikstraat 72
Hattemerbroek

T: 038-3763328

"Da Groove"
Boomstraat 11
Kampen
T: 06-24722561
@: drummermartino@gmail.com

"Muziekschool De Spelerij"
Wimpel 4a
Elburg
T: 06-24649359
@: mcvanolst@yahoo.com
 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918