Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Digital Classic door Muziekcentrum Oostendorp

Digital Classic

De Digital Classic is voor u ontwikkeld om u de voordelen van een digitale piano en het stijlvolle uiterlijk van een echte piano te kunnen bieden. In een eigen productieproces worden digitale piano’s in de kast van een echte piano gebouwd en hierdoor is er geen verschil te zien tussen een akoestische piano en een Digital Classic.

De klank

Digital Classic piano's hebben naast een prachtig uiterlijk ook een voortreffelijke klank. We maken gebruik van de beste samples van Yamaha piano's en de speakers worden in de pianokast geassembleerd. Dit geeft de digitale piano een heel natuurlijke klank. De pianokast is dus niet alleen mooi om te zien, maar fungeert ook als klankkast.

Aantrekkelijke prijs

De productie van de Digital Classic is geheel in eigen handen. Zo kunnen we u deze digitale piano's voor een heel aantrekkelijke prijs aanbieden.

Bekijk hier het assortiment en de bijbehorende prijzen. 

Specificaties van de verschillende modellen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Digital Classic ontwikkeld, zodat u altijd een model kunt vinden dat bij u past. Laat u in onze winkel informeren over de verschillen tussen alle modellen. We geven graag een demonstratie en uiteraard mag u het instrument ook zelf bespelen. 

Digital Classic huren

Al onze Digital Classic piano’s zijn te huur voor een half jaar. Omdat wij deze piano’s zelf fabriceren, kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Deze huurmogelijkheid is ideaal wanneer u begint met pianospelen of wanneer u overweegt een Digital Classic aan te schaffen en u het instrument eerst uitgebreid wilt proberen.

Huren is extra voordelig wanneer u besluit het instrument te kopen. U krijgt namelijk de huur als korting op de aanschafprijs!

Voor meer informatie over het huren van instrumenten verwijzen wij u graag naar de verhuurpagina

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918