Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Eigen elektrische piano's

donderdag 21 juni 2012 12:52

Elektrische piano's

Oostendorp Muziek heeft een groot assortiment aan elektrische piano's, naast de vele elektrische piano's van officiële dealers heeft Oostendorp ook een aantal eigen merken van elektrische piano's. Oostendorp bezit namd100a artikelelijk 4 eigen series van elektrische piano's: dat zijn de Entrada serie, de Digital Classic serie en de Amadeus serie en de Oostendorp P1. Allemaal bezitten ze aparte kenmerken en prijsklassen, van uitstekende beginnerspiano's tot zeer luxe elektrische piano's.

Entrada

De Entrada elektrische piano serie is een serie die bedoeld is voor de startende pianisten. De Entrada D110 (naam van het model) is er in 2 uitvoeringen: in het zwart mat en in het zwart hoogglans. De prijzen van deze 2 uitvoeringen zijn zeer goedkoop te noemen. De Entrada D110 is een van de weinige elektrische piano's met 88 gewogen toetsen in deze prijsklasse. De Entrada prijs begint in een prijsklasse rond de € 500,-. Deze uitstekende beginnerspiano is daarom ookwel onderscheidend in zijn klasse door de prijs en de vele mogelijkheden die deze elektrische piano bezit. 

Digital Classicclassic basic artikel

De Digital Classic elektrische piano serie, is een zeer luxe elektrische piano en elektrische vleugel serie. De Digital Classic bezit vele soorten modellen en uitvoeringen elektrische piano's. Het concept van de Digital Classic is een elektrische piano in een klassieke pianokast. De onderdelen van de elektrische piano zijn van Yamaha. Dit unieke concept is dan ook zeer bijzonder om te zien, maar ook zeer bijzonder om te bespelen. De prijsklasses van de elektrische piano's van de Digital Classic lopen van € 2195,- tot € 5995,-. Bijna alle elektrische piano's of elektrische vleugels zien er bijna hetzelfde uit, alleen de binnenkant maakt het verschil. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden: bijvoorbeeld meer en betere speakers in uw elektrische piano. Deze Digital Classic elektrische piano serie is geschikt voor zowel de beginners als de meer gevorderde pianisten.

Amadeus

D300 artikel

De Amadeus elektrische piano serie is een serie van een aantal elektrische piano's. Deze Amadeus springt erboven uit in zijn prijsklasse. Deze zeer stijlvolle en goedklinkende elektrische piano is in 2 uitvoeringen beschikbaar: de Amadeus D310 B (zwart mat) en de D310 WH (wit mat). De prijs van deze beide modellen is € 599,-. Deze elektrische piano's zijn geschikt voor de beginnende pianisten. De Amadeus heeft vele mogelijkheden voor zijn prijsklasse en is daarom zeer bijzonder.

Oostendorp P1

De Oostendorp P1, een uitstekende elektrische starterspiano. Deze elektrische piano heeft een zeer goed geluid en is zeer compact en stijlvol. De Oostendorp P1 is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: in het zwart hoogglans en in het wit hoogglans. De P1 is onze meest duurzame elektrische piano voor de scherpste prijs. Deze elektrische piano is zeer smal, maar beschikt toch gewoon over 88 gewogen pianotoetsen. Hij neemt zelfs minder ruimte in beslag dan een reguliere elektrische piano.

p1 wh artikel

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918