Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Elektrisch drumstel

dinsdag 26 juni 2012 13:14

Elektrische drumstel

Wij van Muziekcentrum Oostendorp hebben een groot assortiment aan elektrische drumstellen. Verschillende merken en prijsklasses kunt u bij ons krijgen. Een elektrisch drumstel, ook wel digitaal drumstel genoemd, is een bijzonder drumstel. Met een elektrische drumstel kunt u ongestoord drummen. Dat is het verschil met de akoestische drumstellen, de klank van akoestische drumstellen is over het algemeen nog een stuk beter, maar het verschil tussen elektrische en akoestische drumstellen wordt steeds kleiner. De techniek gaat tegenwoordig zo hard vooruit en daarmee dus ook de elektrische drumstellen.

Ongekende mogelijkheden elektrisch drumstel

Wat u allemaal kunt doen met een elektrisch drumstel is ongelooflijk. Niet kunt u alleen ongestoord drummen, ook kunt u meespelen met verschillende begeleidingen, in verschillende stijlen. Naast dat is er bij veel elektrische drumstellen ook de mogelijkheid om uw eigen drumsolo's op te nemen, zodat u ze later weer terug kunt luisteren. Aansluitingen met uw pc is geen probleem meer voor de nieuwe generatie elektrische drumstellen. Het geluid van de elektrische drumstellen komt steeds meer overeen met dat van de akoestische drumstellen. Het geluid wordt steeds natuurlijker, genuanceerder en zorgt voor een compleet nieuwe speelervaring.

Merken elektrische drumstellen

Muziekcentrum Oostendorp heeft een paar grote merken elektrische drumstellen, dat zijn Yamaha en Roland. Zij hebben dan ook beide een groot assortiment aan elektrische drumstellen. Van startersdrumstellen tot elektrische drumstellen voor de echte gevorderde drummers. Muziekcentrum Oostendorp heeft ook nog een huismerk. De Entrada drumstellen. Dat zijn goedkope beginnersdrumstellen. Deze startersdrumstellen zijn voor een spotprijsje op te halen en hierdoor echt onderscheidend in hun prijsklasse.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

In onze webshop kunt u betalen met iDeal en u kunt uiteraard altijd vooruitbetalen door een bankoverschrijving.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918