Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Geluid & Versterking

Voorraad Geluid & Versterking

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de versterkers, opnameapparatuur en geluidsapparatuur die u op onze website aantreft, ook in onze winkel op voorraad te hebben. Ons assortiment kunt u vinden in de webshop. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model, dan is het verstandig om eerst te informeren of het product nog voorradig is. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een demonstratie en om zelf de verschillende producten uit te voeren. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. 

Assortiment

Het assortiment is vrij groot bij Muziekcentrum Oostendorp op het gebied van Geluid & versterking. Microfoons, mengpanelen, subwoofers, monitoren, speakers, opname apparatuur en nog veel meer kunt u vinden bij Muziekcentrum Oostendorp. Over het assortiment kunnen wij u kundig advies geven, zodat u er alles over kunt leren.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of met creditcard. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend.

U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918