Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Hoofdtelefoon kopen

zaterdag 12 juli 2014 12:30

Hoofdtelefoons-2

Hoofdtelefoon kopen

Als u een instrument heeft aangeschaft, wilt u daarbij de mooiste klankweergave, dit kan door middel van speakers of een hoofdtelefoon. De kwaliteit die kan worden weergegeven is zeer afhankelijk van het product wat er aan gekoppeld is. Hiermee kan uw instrument een stuk beter of minder klinken. Een goede hoofdtelefoon is daarom essentieel voor uw huidige set.

Merken

Elk merk heeft verschillende karakteristieken en eigenschappen, dit is dan ook een persoonlijke keuze. Iedereen heeft een andere kijk op wat lekker klinkt. Bij Muziekcentrum Oostendorp geeft u de keuze uit verschillende merken, hoofdtelefoons zoals Sennheiser, Roland en Entrada.

Deze merken hebben verschillende sterke punten. De Entrada voelt erg fijn op de high-end EQ's, waar Roland een meer scherper geluid heeft en meer is gefocust op de bas. Sennheiser komt het beste naar voren als het gaat om de overall sound van de weergave.

Als het gaat om de stevigheid van de verschillende merken zit daar ook weer verschil in, wat Sennheiser karakteriseert zijn de 3-meter lange kabels en de handige en sterke structuur van de hoofdtelefoon. De Entrada's zijn meer flexibel en hebben een zeer aangenaam comfort voor de oren, waar de Roland zich focust op degelijkheid en zitcomfort.

Assortiment

Bij Muziekcentrum Oostendorp heeft u dus de keuze uit verschillende merken hoofdtelefoons. Deze varieren in verschillende prijsklassen, uitlopend van een kleine € 30,00 tot ruim € 300,00. U bent van harte welkom om de verschillende hoofdtelefoons uit te proberen. 

Hieronder een greep uit  het assortiment


 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918