Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Kawai Piano

woensdag 19 februari 2014 11:52

Kawai Piano

Oprichting Kawai Piano's

Koichi Kawai is de oprichter van het concern in Hamamatsu. Hij richtte het bedrijf op in 1927 nadat hij als leerling in de Yamaha farbrieken had gewerkt. Na zijn dood in 1955, nam Shigeru Kawai het leiderschap over het bedrijf over. Onder zijn leiding werd in 1980 de vleugelfabriek Ryuyo geopend. Sinds 1989 staat Kawai onder leiding van Hirotaka Kawai, de kleinzoon van Koichi. Kawai heeft als eerste bedrijf uit de muziekbranche het ISO 140001 certificaat ontvangen voor het milieubewust produceren van hun piano's.

Hoog kwaliteitsniveau piano's

Kawai piano's kan door het hoge kwaliteitsniveau goed concurreren met Yamaha. Zij zijn erin geslaagd om hoge kwaliteit (digitale) piano's te ontwikkelen en tegen scherpe prijs aan te bieden. Ook op innovatief gebied springt Kawai eruit. Zo maken ze ondermeer gebruik van ABS-carbon in onderdelen van het mechaniek, zijn er extra klankopeningen onder de speeltafel aangebracht en is het lood in de toetsen vervangen door ijzer. 

Kawai - nieuw en occasions

Bij Muziekcentrum Oostendorp kunt u kiezen uit een breed assortiment piano's. Zowel voor akoestische Kawai piano's als digitale Kawai piano's bent u bij deze toetsenspeciaalzaak aan het juiste adres. Naast nieuwe piano's hebben wij ook zeer regelmatig tweedehands piano's opgesteld staan in de showroom. Kom naar de winkel om de Kawai piano's te beluisteren en bespelen. Onze adviseurs begeleiden u graag in uw keuzeproces!

Kawai piano's

Kawai piano's - tweedehands

Kawai digitale piano's

 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918