Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Keyboards

Bij een keyboard koopt u niet één instrument, maar een heleboel tegelijk! Keyboards staan vol met prachtige geluiden en lekkere begeleidingen. Een leuk liedje kunt u op een keyboard al spelen na een paar lessen met een akkoord en een simpele rechterhandpartij. De begeleiding doet de rest. U leert op een keyboard goed in de maat spelen omdat er constant een orkest mee kan spelen. U leert verschillende soorten muziek spelen. Van Zuid-Amerikaans tot Rock en van House/Dance tot een mooie rustige Ballad. U leert spelen met verschillende maatsoorten. En als u een goede leraar/lerares heeft dan leert u behalve noten voor de rechterhand, ook noten voor de linkerhand. Dit is de perfecte basis om later over te stappen op een piano. Ook leert u akkoorden spelen die u vervolgens muzikaal overal kunt toepassen als basis voor uw improvisatie.
 

Mogelijkheden

Een middenklasse keyboard of hoger heeft vele mogelijkheden. Niet alleen het spelen van liedjes, maar ook het maken van een eigen ritme, een eigen liedje componeren, opnemen, enzovoort. U kunt ook elk spoor van een orkest apart opnemen. Bijvoorbeeld eerst de drums, dan de basgitaar en dan de piano of de gitaar. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden met de computer en keyboard samen. Zo kunt u uw eigen muziek op een cd zetten en dan af laten spelen in de cd-speler.

Van goedkope keyboards naar alleskunnende keyboards. Muziekcentrum Oostendorp levert beginnerskeyboards, maar ook keyboards voor de gevorderden.

Merken keyboards

Ook bij een keyboard moet een instrument klanktechnisch bij u in de smaak vallen. Een Roland sound is heel anders dan een Yamaha sound. Natuurlijk moet het apparaat ook binnen uw budget passen. Bij Muziekcentrum Oostendorp zijn vele verschillende merken verkrijgbaar. Yamaha, Roland, Korg, Ketron etc. Veel van deze keyboards zijn te bespelen in de showroom.

Eisen

Een keyboard waarop u goed wilt leren spelen, moet aanslaggevoelig zijn. Dat wil zeggen dat u verschil in sterkte hoort als u een toets hard of zacht aanslaat. Hierdoor leert u met dynamiek spelen en kunt u uw eigen gevoel in een liedje leggen met uw keyboard.
Ook moet een keyboard vijf octaven hebben ofwel 61 toetsen, inclusief de zwarte toetsen. Zorg verder voor voldoende speelmogelijkheden, zodat u niet na een half jaar alweer een nieuwe moet kopen. Vraag onze verkoopadviseurs hiernaar!

Gratis workshops

Oostendorp geeft voor keyboards die veel worden verkocht aparte gratis workshops. Met behulp van een beamer of televisie laten we zien hoe uw keyboard werkt, welke mogelijkheden erop zitten en hoe u die optimaal benut. Op deze avonden laten we ook extra accessoires zien en geven we nieuwe styles voor uw keyboard weg. Naast heel gezellige zijn deze avonden ook zeer educatief en heeft u de mogelijkheid om contact te komen met mensen die hetzelfde apparaat hebben. Alles wat wordt uitgelegd zetten we netjes op papier of op een dvd, zodat u alles thuis nog eens op uw gemak kunt doorlezen of bekijken.

Occasion keyboards

Als u een keyboard zoekt, denk dan eens aan een mooi tweedehands exemplaar. Als u begint heeft u voor hetzelfde geld veel meer mogelijkheden, een betere versterking en een beter geluid voor dezelfde prijs als een nieuw keyboard. De leeftijd is niet altijd belangrijk, de staat van het instrument is van belang. Gelukkig werkt het bij keyboards niet zoals bij bijvoorbeeld mobiele telefoons die na een paar jaar niets meer waard zijn. Een goed merk keyboard kan wel 25 jaar mee als deze goed onderhouden wordt. In onze winkel kunnen wij u het verschil laten horen tussen de verschillende keyboards. U kunt bij ons uw huidige keyboard inruilen. Let bij inruil op dat u de lessenaar, voeding en Nederlandstalige handleiding meeneemt naar de winkel. Dit zijn voor ons dure onderdelen waar we een borg voor inhouden als deze niet ingeleverd worden. U kunt op deze pagina bekijken wat onze huidige voorraad occasion keyboards is.

Als u besluit om particulier bijvoorbeeld via internet een tweedehands keyboard wilt kopen, dan is het altijd opletten geblazen voor de staat van het keyboard. Er kan veel met het keyboard gebeurd zijn. Als klanten bij ons hun keyboard in willen ruilen, dan vragen wij altijd om eerst het keyboard door ons te laten controleren voordat een inruilprijs gemaakt kan worden. Sowieso moeten een tweedehands keyboard altijd schoongemaakt worden. Wij hebben daar fulltime een technicus voor in dienst die het occasion keyboard openschroeft en schoonmaakt. Dat is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook de contacten worden schoon gemaakt. Onze elektronica technicus Jos zorgt ervoor dat het keyboard weer verantwoord en met garantie aan u verkocht kan worden. In onze winkel adviseren wij u graag welk keyboard het beste bij u past!

Koffers en Stofhoezen

Kijk op onze kofferpagina hoe u uw instrument zo optimaal mogelijk kunt vervoeren. Op deze pagina staan veel verschillende soorten koffers. Van flightcases naar softcases. Een flightcase is bijvoorbeeld zeer handig als u veel met uw keyboard reist naar optredens of andere gelegenheden. Ook is er een groot assortiment aan stofhoezen. Deze stofhoezen zijn erg handig en houden uw keyboard schoon. Dit alles zorgt voor de optimale verzorging van uw keyboard. Als u uw keyboard goed verzorgt dan kan het keyboard heel lang mee.

Voorraad

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de instrumenten die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model, dan is het verstandig om eerst te informeren of het instrument nog voorradig is. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een demonstratie en om zelf de verschillende instrumenten te bespelen. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u het instrument vindt dat precies bij u past.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit en service voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard, ook is er de optie om via iDeal te betalen. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.
 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918