Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Lichtgewicht Koffers, Flightcases, Stofhoezen

Flightcases, softcases, tassen en stofhoezen

Heeft u een instrument dat u regelmatig wilt vervoeren dan is het sterk aan te bevelen voor uw instrument een speciale instrumentenkoffer aan te schaffen. U kunt bij Oostendorp Muziek kiezen uit verschillende flightcases, softcases en tassen/hoezen voor uw instrument(en).

Flightcases

Onze flightcases zijn gemaakt van 5mm multiplex met HPL-laminaat. De koffers zijn voorzien van vlindersloten, stevige wieltjes, een dik rubber handvat en een dikke voering binnenin de koffer. Bovendien is de koffer voorzien van handvaten aan beide kopse kanten van de koffer, zodat u de koffer ook eenvoudig met 2 personen kunt dragen. U kunt bij de maten kijken welke koffer het beste bij uw instrument past. De aangegeven maten die bij de producten in de webshop zijn opgegeven, zijn de binnenmaten van de koffer.

Stofhoezen

Bij Oostendorp Muziek zijn vele stofhoezen verkrijgbaar voor bijna elk type keyboard, synthesizer of stage piano. Deze stofhoezen zijn uitermate geschikt om uw instrument te beschermen tegen allerlei kwaaltjes, zoals stof, vloeistoffen of andere narigheid. Neem contact op of kijk in onze webshop voor het huidige assortiment aan stofhoezen.

Voorraad

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de instrumenten die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model, dan is het verstandig om eerst te informeren of het instrument nog voorradig is. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een demonstratie en om zelf de verschillende instrumenten te bespelen. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u het instrument vindt dat precies bij u past.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918