Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Meer informatie over Accessoires

Muziekinstrumenten

Voorraad accessoires

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de accessoires die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaalde accessoire, dan is het verstandig om eerst te informeren of de accessoire nog voorradig is. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u de accessoire vindt dat precies bij u past.

Assortiment

Het assortiment aan accessoires in enorm bij Muziekcentrum Oostendorp. Het gaat van pianobanken en krukken naar hoofdtelefoons en zelfs schilderijen. Veel van de accessoires zijn zeer scherp geprijsd en zeker van goede kwaliteit. bewonder ons assortiment ook in de webshop.

Service

Muziekcentrum Oostendorp B.V. levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale bespeelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.

Betaling

U kunt bij ons contant betalen, met uw pinpas of creditcard. Houdt u er rekening mee dat de meeste pinpassen standaard gelimiteerd zijn tot € 2.500,-. Bij betaling met creditcard wordt 1,7% provisie berekend. U kunt met ons bellen voor meer informatie: 038-3762954.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918