Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Oostendorp digitale piano's

vrijdag 07 juli 2017 11:06

Als toetsenspecialist van Nederland heeft Oostendorp Muziek een groot assortiment aan digitale piano's. Naast de vele piano's van bekende merken als Yamaha, Roland, Kawai en Casio, hebben wij ook een aantal eigen merken op de markt gebracht. In nauwe samenwerking met de fabrikanten zijn unieke piano’s ontwikkeld in diverse prijsklasses. Van uitstekende beginnerspiano's tot zeer luxe digitale instrumenten.

Eigen digitale pianos 1

Entrada D110

een uitstekende starterspiano met 88 gewogen toetsen voor slechts € 477,-

De Entrada digitale piano serie is speciaal ontwikkeld voor de startende pianisten. De Entrada D110 is een volwaardige digitale piano met een goed klavier en een prettige klank. Wij werken nauw samen met de fabrikant en wij participeren in de ontwikkeling. U heeft hierdoor niet alleen een piano die aan alle eisen voor pianoles voldoet, maar omdat u direct bij de bron koopt betaalt u ook nog eens weinig geld voor veel kwaliteit. Deze serie is leverbaar in twee uitvoeringen: in het zwart (mat) en in het wit (mat) en kost slechts € 477,-. De Entrada D110 is één van de weinige digitale piano's in deze prijsklasse met 88 gewogen toetsen. Hierdoor kunt u met gevoel spelen en veel dynamische verschillen maken in uw pianospel. Deze uitstekende beginnerspiano is onderscheidend in zijn klasse door de prijs en de vele mogelijkheden die deze digitale piano bezit.

Amadeus D310

de beste digitale piano in zijn prijsklasse inclusief opnamemogelijkheden!

Voor een kleine meerprijs ten opzichte van de Entrada piano serie haalt u met een Amadeus een digitale piano met een extra mooie pianoklank in huis, welke ook voor de iets meer ontwikkelde speler een mooie investering is. Zo komt u al aardig in de buurt van een echte akoestische piano en heeft u voor vele jaren een prachtige digitale piano in huis. Bij het ontwikkelen van de Amadeus D310 hebben we ons het meest gefocust op de pianoklank.

Ook beschikt de Amadeus D310 over een microfoonaansluiting en bijbehorende effecten, zodat u met een microfoon mee kunt zingen. U kunt op de D310 zelfs een USB stick aansluiten en MP3's afspelen zodat u mee kunt spelen met uw favoriete muziek. De D310 neemt uw pianospel op als audio. Ook het microfoongeluid wordt in de opname meegenomen als u zingt of iemand speelt mee met gitaar of dwarsfluit. Zo kunt u mooi uw eigen CD maken! De Amadeus D310 heeft een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding dan de Entrada D110 en is dus zeker het overwegen waard. U kunt beide piano's in onze showroom in Wezep naast elkaar beluisteren. Wij spelen u graag een stukje voor maar u mag het natuurlijk ook zelf uitproberen. De Amadeus D310 is voor een prijs van € 599,- zowel in het zwart (mat) als in het wit (mat) leverbaar.

Tijdelijk 3 jaar gratis inruilgarantie op een Entrada D110 en Amadeus D310!

U krijgt nu bij aanschaf van de Entrada D110 of een Amadeus D310 een inruilgarantie van maar liefst 3 jaar! Wat dat inhoudt? Simpel: u krijgt uw volledige(!) aanschafbedrag terug als uw pianospel binnen drie jaar toe is aan een upgrade (geldig bij een aanschaf v.a. € 1500,-). Maakt u hier gebruik van dan speelt u dus eigenlijk 3 jaar lang gratis. En u hoeft er niets extra's voor te doen!

Oostendorp P1 en P2

compacte digitale design piano’s met een akoestische klankkast

De Oostendorp P1 en P2 serie bestaat uit compacte digitale design piano’s met een akoestische uitstraling, uitgerust met de nieuwste digitale klankbron en techniek van het topmerk Yamaha. In onze eigen productieafdeling worden deze piano’s volledig in eigen beheer voor u op maat gemaakt. Deze serie combineert de voordelen van een digitale piano, zoals bijvoorbeeld het spelen met een hoofdtelefoon, met de uitstraling van een akoestisch instrument. Een absolute eyecatcher voor in uw woonkamer! Deze digitale piano’s zijn zeer smal, maar beschikken toch gewoon over 88 gewogen pianotoetsen en nemen zelfs minder ruimte in beslag dan een reguliere digitale piano. Binnen deze serie kunt u kiezen uit de P1 en de P2, die beiden een Basic en Deluxe uitvoering hebben. Deze beide uitvoeringen zijn in zwart hoogglans (PE) en wit hoogglans (PWH) leverbaar.

Digital Classic serie

digitale piano’s en -vleugels in een stijlvolle akoestische klankkast

In 2006 is Oostendorp Muziek begonnen met het ontwikkelen van de Digital Classic serie. De Digital Classic piano’s en vleugels zijn qua uiterlijk niet te onderscheiden van echte piano’s en vleugels, maar bieden wél de vele voordelen van digitale instrumenten. Hierdoor bespaart u onder andere op de jaarlijkse stemkosten, kunt u met hoofdtelefoon spelen en is plaatsing op een vloerverwarming mogelijk. Doordat alle Oostendorp piano’s en vleugels uitgerust zijn met de nieuwste techniek van Yamaha, is ook de klank en het klavier niet van echt te onderscheiden. De echte pianokast heeft niet alleen het voordeel dat het er mooi uitziet, de klankspreiding is veel natuurlijker dan bij een normale digitale piano. De klank wordt gevormd in de kast en dat hoort u!

De productie van de Digital Classic is geheel in eigen handen. Zo kunnen we u deze unieke digitale piano's voor een heel aantrekkelijke prijs aanbieden. De Digital Classic is leverbaar in een piano- of vleugelmodel in de prijsklasse van € 2195,- tot € 5995,-. De standaard kleur is zwart hoogglans. Andere kleuren zijn optioneel tegen een meerprijs (wit hoogglans, wit mat, mahonie hoogglans, piramide mahonie hoogglans). De kleur van het metalen beslag is naar keuze: chroom of messing. Bekijk hier het volledige assortiment of laat u in onze winkel informeren over de verschillen tussen alle modellen. We geven graag een demonstratie en uiteraard mag u de instrumenten ook zelf bespelen.

Digital Classic of Oostendorp P1/P2 huren

Al onze Digital Classic en P1/P2 piano’s zijn te huur voor een periode half jaar. Omdat wij deze piano’s zelf fabriceren, kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Deze huurmogelijkheid is ideaal wanneer u begint met piano spelen of wanneer u overweegt een Digital Classic of P1/P2 aan te schaffen en u het instrument eerst uitgebreid wilt proberen. Huren is extra voordelig wanneer u besluit het instrument te kopen. U krijgt namelijk de huur als korting op de aanschafprijs! Voor meer informatie over het huren van instrumenten verwijzen wij u graag naar de verhuurpagina.

Sebastian Steinwald piano’s en vleugels

akoestische piano’s en vleugels met een warme klank en geproduceerd volgens onze eigen specificaties

Naast de digitale piano’s kunt u bij Oostendorp Muziek ook een uitgebreid assortiment aan akoestische piano’s (en vleugels) vergelijken. Ook binnen de akoestische piano’s heeft Oostendorp Muziek een eigen serie ontwikkeld. Deze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels zijn helemaal naar onze specificaties gebouwd. Hier is een proces van jarenlange samenwerking tussen de fabrikant en onze toptechnici aan vooraf gegaan, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. De klank en speelaard zijn afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Doordat wij de Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. Bekijk hier ons volledige assortiment aan Steinwald piano’s en vleugels.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918