Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Piano kopen

dinsdag 26 juni 2012 12:15

Piano kopen

Bij Muziekcentrum Oostendorp heeft u een grote keuze aan piano's, maar elke piano die u koopt is weer verschillend. Piano's kunt u kopen in verschillende merken, kwaliteit en prijs. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen nieuwe en occasion piano's, alleen maakt dat niet altijd uit voor de kwaliteit of prijs van de piano. Het voordeel van een akoestische piano boven een digitale piano is dat een akoestische piano veel langer meegaat dan een digitale piano. Ook is de klank veel natuurlijker en de toetsaanslag heel wat fijner. Het enige nadeel is dat een akoestische piano vrij veel geld kost ten opzichte van een digitale piano.

Vragen voor het kopen van een piano:

1. Wat wilt u met de piano bereiken?
2. Wat is uw budget voor de piano?
3. Heeft u bepaalde voorkeuren voor merken?
4. Moet de piano een scherpe of zachte klank hebben?

Dit zijn een aantal voorbeeld vragen die u zichzelf kunt stellen als u bezig bent met het kopen van een piano. Als u meer vragen heeft dan kunt u gerust contact met ons opnemen via mail, telefoon of gewoon in de winkel.

Service

De service die Muziekcentrum Oostendorp biedt bij een aankoop van een piano is groot, niet alleen krijgt een lange tijd garantie mee, maar er wordt ook nog voor uw piano gezorgd. Als u bijvoorbeeld een occasion piano koopt, dan wordt hij eerst helemaal nagekeken, gerepareerd waar nodig is en volledig gestemd. Ook bij occasion piano's krijgt u een lange garantie, meestal 5 jaar! Voor zekerheid en een scherpe prijs kunt u uw akoestische piano het beste bij Muziekcentrum Oostendorp kopen. Ook geven wij kundig advies, zodat u zeker weet dat de piano geschikt is voor u.

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918