Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Piano spelen

dinsdag 18 juni 2013 13:24

Wilt u piano spelen en weet u niet waar u moet beginnen?  Wij helpen u graag een eindje op weg.

Piano spelen, akoestisch of digitaal?

Piano spelen is mogelijk op een akoestische piano maar ook op een digitale piano. Beide piano's hebben voor- en nadelen.  Een akoetische/echte piano klinkt en voelt natuurlijk het allermooiste als de piano goed gestemd is en het een kwaliteitspiano betreft. Een digitale piano heeft als groot voordeel dat u altijd piano kunt spelen zonder uw omgeving tot last te zijn. Is het laat en wilt u toch nog piano spelen? Sluit een hoofdtelefoon aan en spelen maar!

piano-spelen-hoofdtelefoon

Ik wil een piano kopen, waar let ik verder op?

Het is van groot belang om een piano te kopen waar u met plezier op gaat spelen. Dat betekent dat u de klank mooi moet vinden. De ene piano is de andere niet... Sommige piano's zijn scherp van klank anderen juist rond en warm. U zult met meer plezier piano spelen op een piano waarvan u de klank als prettig ervaart. Wij nemen graag de tijd om samen met u die piano te vinden.

Piano spelen zonder te kopen, kan dat?

U kunt er ook voor kiezen om een piano te huren. U weet immers nog niet of piano spelen een succes zal gaan worden. Daarom geven wij u ook de mogelijkheid om een piano te huren. U zit dan nog nergens aan vast en kunt voordelig uitproberen of het piano spelen wat voor u is.

Piano spelen, wat houdt u tegen?

Piano spelen hoeft niet duur te zijn. Een piano huren is mogelijk vanaf € 10,- per maand. Wilt u toch liever een piano kopen? Wij helpen u graag verder om het piano spelen tot een succes te maken! Bel of mail ons gerust!

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918